'Rüya Gibi' Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,157
Puanı
1,060

Show TV'nin yeni dizisi Rüya Gibi'nin yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği, başrollerini Seda Bakan, Uğur Güneş, Ahsen Eroğlu, Emre Bey, Şebnem Bozoklu, Celil Nalçakan ve Devrim Yakut'un paylaştığı dizi, 3 sezondur ekranlara gelen 'Bahar'ın gününü devralarak salı akşamları izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Rüya Gibi, ilk bölümüyle 2 Aralık Salı 20.00'de Show TV'de!

https://twitter.com/x/status/1993382975120326856

Nedir bu diziyi Pazar yapmama inadı? Salı günü gibi cehennem bir güne böyle güçsüz bir diziyi koymak hiç akıl kârı değil.

Bahar da Pazar iş yapmazsa eldeki bulgurdan da olacaklar.

Reactions: Royal_Highness
Show TV kendi ayağına sıktı Bahar zaten canı ile cebelleşiyordu birde Rüya Gibi yüzünden gününde oldu.

Ben henüz aktif yayınlanan bir dizinin gününün değiştirilip yerine gelen dizinin tuttuğunu görmedim.

Bu dizinin tüm kanalların dizilerinin olduğu kalabalık Salı gününde tutacağını Show TV'ye düşündüren nedir acaba?

Bahar son aylarda düşüş yaşasa da hâlâ kalabalık Salı gününde ayakta kalmayı başarıyordu. Yarıştan kopmamıştı ve mücadelesini sürdürüyordu.

Bence bu kararla hem Bahar'ın hem de bu yeni dizinin kaderiyle oynadılar.

Reactions: cokiyitvci
Show TV yönetimi rüya gibi'nin salıdan başka hiç bir gün yaşayamayacağını düşünmüş. Çok geç kalındı aslında, Ekim başında yayına girebilecek dizi Aralık'ta başlıyor. Aslında salı günü seyirci yeni bir hikayeye aç şu anda. Bütün diziler 3-4 bandında ve hiç birinin kitlesi sadık değil, anında vazgeçmeye hazır. Çok İyi bir senaryo bütün grupları alabilir. Ama o senaryo "rüya gibi" mi? Zaman gösterecek...

Pazara gelir derken sürpriz oldu ama kanal Bereketli Topraklar'dan ağzı yandıktan sonra özellikle imtina ettiyse şaşırmam. Bahar gibi kadın odaklı, dram ve komedinin harmanlandığı bir iş olduğu için onun 3-4 reytinglik kitlesine kendini sevdirebilirse şansı var. Salı da bir türlü alternatifini bulamadığı için taze kan iyi gelebilir ve gün birincisi olamasa da kendine yetecek reytingler alabilir. Onca kaosun arasında ekranların böyle nefes aldıran işlere ihtiyacı var başarılı olmasını gönülden isterim.
------

Ben henüz aktif yayınlanan bir dizinin gününün değiştirilip yerine gelen dizinin tuttuğunu görmedim.
O Hayat Benim yerine gelen ve yıllarca devam eden Savaşçı

Onu nereden hatırladın?