'Rüya Gibi' Gün Değiştirdi! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,319
Puanı
1,060
3838936_1920x1080.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Rüya Gibi için sürpriz karar!

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği, başrollerini Seda Bakan, Uğur Güneş, Ahsen Eroğlu, Emre Bey, Şebnem Bozoklu, Celil Nalçakan ve Devrim Yakut'un paylaştığı, 7 bölümdür salı akşamları ekrana gelen ve son dönemde yaşadığı reyting kaybıyla dikkat çeken yapım, 25 Ocak'tan itibaren pazar akşamları yayınlanacak.

Rüya Gibi, yeni bölümüyle yeni gününde 25 Ocak Pazar 20.00'de Show TV'de!

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Doğru hamle. Zaten daha ilk başta pazar akşamı başlatmalıydılar. Umarım yeni gününde yayınlanması reytinglerine olumlu yansır.

Günü en başında Pazar olmalıydı ama A.B.İ.’nin yüksek açılışından sonra hızlı bir aksiyon alınması olumlu.

Masumlar Apartmanı gelince Salı yayınlanan Menajerimi Ara Pazar’a geçmişti ve başarılı olmuştu.

Burda da benzer durum oldu. Bakalım Rüya Gibi Pazar gününde başarılı olacak mı

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Baba kız, pardon bir doktor ile bir avukat ile klişe hikaye 9 reyting alınca böyle eğlenceli yapımlara yazık oluyor maalesef.

Umarım Bahar'ın kitlesini kazanır.

Mantıklı hamle. Artış olur ama bakalım ne kadar olacak?

En baştan yapılması gereken oydu. Şimdi nafile çaba.

Bu Pazar olsaydı bari çok ötelemişler.

Günü en başında Pazar olmalıydı ama A.B.İ.’nin yüksek açılışından sonra hızlı bir aksiyon alınması olumlu.

Masumlar Apartmanı gelince Salı yayınlanan Menajerimi Ara Pazar’a geçmişti ve başarılı olmuştu.

Burda da benzer durum oldu. Bakalım Rüya Gibi Pazar gününde başarılı olacak mı
Hafızanda bu bilgiyi nasıl tutabiliyorsun?

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ben de aynı şeyi tekrarlayacağım ama keşke baştan pazar başlasaydı hem Bahar da kendi gününde final yapmış olurdu. Gün değişikliği ihtimalini dile getirmiş olsam da bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum ama salı iyice yıpranmadan aksiyon alınması doğru karar. Hatta direkt ertesi gün karar alıp stok bölüm varken bu pazar devam etse daha bile iyi olurdu. Zaten reyting rekoru kırmasına gerek yok 3.5-4 bandına çıksa devam etmesi için yeterli olur umarım bu değişiklik fayda verir de final riskinden kurtulmayı başarır.

Karar doğru ama bu pazar yeni bölüm yayınlanmalıydı, haftaya kalması kötü olmuş.

Pazara alınması 4-5 hafta sonra final olacağı anlamına geliyor bence, tabii çok çok yükselme durumu olmazsa.

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy