Quentin Tarantino Yeni Film Hazırlığında

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

Kült sayılan Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Kill Bill gibi filmlere imza atan, son olarak da western türündeki Django Unchained'i çeken ünlü yönetmen Quentin Tarantino yeni bir film hazırlığında olduğunu açıkladı.

Usta yönetmen yeni filminin de western türünde olacağını belirtti. Quentin Tarantino;

açıklamasında bulundu.

Farklı tarzı ile dikkat çeken yönetmen Quentin Tarantino'nun yeni filminin de büyük beğeni toplaması bekleniyor.​

Django'nun başarısı üzerine böyle bir karar vermiş olabilir.

Kill Bill: Vol. 3'ü çekecekti ama onu erteledi herhalde iyi olmuş.

Bekliyoruz.
Yine iyi bir iş olacağı kesin.

Bekliyoruz
Django izleme listemde zaten..

Ben bu konuya yorum yapmamışmıyım gördüm ama yaptım diye hatırlıyorum yorumu.

Gerçekten 2013'ün en sevdiğim filmiydi Django her yıl bu tarz bir film şart benim bünyeye çok iyi geliyor.Merakla bekliyorum ama daha çok vardır yayına girmesine.

Django Unchained, Tarantino'nun en sevdiğim filmi. Bana kalırsa başka bir tür yapsaymış. Yani en azından ardı ardına aynı türden yapmasaymış. Yine de bekliyorum yeni filmini.

Sonradan sempatik gelmeye başladı Tarantino.

Filmin adı The Hateful Eight olacak. Oyuncuları kesin değil ancak Tarantino yine Christoph Waltz ile çalışmak istiyormuş. Bruce Dern'ü de kadroda görmek istediğini belirtmiş. @OzaN @gundix123 @sokak sanati

tarantino işin içindeyse filmin konusuna ve oyuncu kadrosuna dahi bakmadan izlerim ..

Filmin adı The Hateful Eight olacak. Oyuncuları kesin değil ancak Tarantino yine Christoph Waltz ile çalışmak istiyormuş. Bruce Dern'ü de kadroda görmek istediğini belirtmiş. @OzaN @gundix123 @sokak sanati

İsminden yola çıkarak pek bir şey diyemeyeceğim ama tahminde bulunduruyor.
Başroller aynı devam edecek o zaman zaten Jamie Foxx'da olur her halde.D

Django'ya devam filmi çekiyorum dememiş ki.
Aksine çekmiyorum ama yeni filmim de western olacak demiş.

Ayrıca Jamie Foxx'un pek rolü yoktu bence.

Waow öyle demiş.
Ben oyuncularıda aynı görünce devam filmi zannettim ama zaten ölmüştü Christoph filmin sonlarına doğru.
Tarz aynı olacak yani.Bu da bir şey.

Hangi anlamda pek rolü yoktu Jamie'nin.Başrolü oynuyordu.

Bekliyoruz merakla. Christoph Waltz ile yine çalışması güzel olur. İlk iki ortaklıklarında Christoph Waltz iki Oscar aldı. Üçüncüsü de olur mu dersiniz?

Bruce Dern'ü daha hiç izlemedim ama ihtiyar takımı kurulacak herhalde.

Jamie Foxx olmasın bu sefer gerek yok.

Yani başroldü de sevdiceğine kavuştuktan sonra tekrar maceraya atılmasına gerek yok.
Ayrıca Waltz ve DiCaprio'nun da altındaydı rol olarak.

Neyse olmayan şeyi tartışmayalım.