Quentin Tarantino, verdiği bir röportajda büyük bir merakla beklenen ‘Once Upon a Time in Hollywood’ filminin son filmi olabileceğini açıkladı.
Yazar ve yönetmen Quantin Tarantino, yıllardır 10. filmini çekmesinin ardından emekli olacağını söylüyordu.
Ancak yaptığı son açıklamada Tarantino, “Sanırım dram filmlerinde yolun sonuna geldim. Kendimi film kitapları ve tiyatro eserleri yazarken görüyorum, hâlâ üretken olacağım. Sadece artık yeterince film yaptığımı düşünüyorum. Bu film çok iyi olursa, onuncu filmimi yapmayabilirim. Hatta şimdi de durabilirim! Belki ileride de durabilirim, göreceğiz” ifadelerini kullandı.
Once Upon a Time in Hollywood filminin oyuncularından Brad Pitt de Tarantino’nun geleceği hakkında düşüncelerini paylaştı: “Hayır bence blöf yapmıyor. Bence o bu konuda aşırı ciddi. Ben de ona bu konuda açıkça yakındım ancak yönetmenlerin belirli bir süreden sonra oyundan düştükleri hissine kapılmaları doğaldır. Yine de onun başka planları var ve ona uzun bir süre veda etmeyeceğiz gibi görünüyor.” dedi.