Quentin Tarantino, 10. Filmini Çekmeden Emekli Olabileceğini Açıkladı!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060
69409

Quentin Tarantino, verdiği bir röportajda büyük bir merakla beklenen ‘Once Upon a Time in Hollywood’ filminin son filmi olabileceğini açıkladı.

Yazar ve yönetmen Quantin Tarantino, yıllardır 10. filmini çekmesinin ardından emekli olacağını söylüyordu.

Ancak yaptığı son açıklamada Tarantino, “Sanırım dram filmlerinde yolun sonuna geldim. Kendimi film kitapları ve tiyatro eserleri yazarken görüyorum, hâlâ üretken olacağım. Sadece artık yeterince film yaptığımı düşünüyorum. Bu film çok iyi olursa, onuncu filmimi yapmayabilirim. Hatta şimdi de durabilirim! Belki ileride de durabilirim, göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Once Upon a Time in Hollywood filminin oyuncularından Brad Pitt de Tarantino’nun geleceği hakkında düşüncelerini paylaştı: “Hayır bence blöf yapmıyor. Bence o bu konuda aşırı ciddi. Ben de ona bu konuda açıkça yakındım ancak yönetmenlerin belirli bir süreden sonra oyundan düştükleri hissine kapılmaları doğaldır. Yine de onun başka planları var ve ona uzun bir süre veda etmeyeceğiz gibi görünüyor.” dedi.

Çok değişik kafada bir adamsın Tarantino. Adam gerçekten bir duayen. Ne yapsa içinde elbette bir mantık var, bir sebep var. Hiç bir açıklaması, hareketi boşa değil. Açıklamaları bir çok şeye işaret ediyor. Kitap yazarsa da efsane olur zerre şüphem yok. Şu son filmini izleyelim de ona veda etmeye hazır olup olmadığımızı o zaman anlayacağız. Ki bence sinema ve biz buna hazır değiliz ama üstat böyle bir karar alıyorsa kimse önünde duramaz elbette... Sen ne üretirsen üret tüketeceğim üstadım...

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Zirvede bırakma isteğini anlıyorum ama kötü film yapmaktan bu kadar korkmamalı. İleri yaşta büyük eserler vermeyi sürdüren bir sürü isim var. Kısa süreli bıraksa bile uzun vadede mutlaka dönecektir diye düşünüyorum. :)

Bir insan yaptığı her şeyde başarılı olamaz. Sinemada bu kadar başarılı ve sevilen bir yönetmenken niye farklı maceralara atılmayı düşünüyor anlayamıyorum. Film kitabı ve tiyatro eseri yazacağına sinemada devam et işte güzel güzel.