'Queen Sugar' Uyarlamasının Başrol Oyuncusu ve Kanalı Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,377
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Queen Sugar uyarlamasının başrol oyuncusu ve kanalı belli oldu!

Yapımcılığını Mednova'nın üstlendiği, ülkemize Queen Sugar'dan uyarlanan 'Kraliçe' kod adlı dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kanal D'de ekrana gelecek olan dizinin başrolünde ise son olarak 'Kalp Yarası'nda yer alan yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan yer alacak.

Alkan'a eşlik etmesi için ise güzel oyuncu Burcu Özberk'e teklif gittiği gelen bilgiler arasında.

Kraliçe, yakında Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Reactions: Angelica
Ay sonunda özlemiştim Gökhanı yaa Burcu ile uyumlu olurlar umarım kabul eder

Reactions: NES
Queen sugar dan sadece kraliçe kısmını almak büyük başarı

Show Tv de yayinlanacak hali yok ya!! Acaba neden her kanal yeni dizi siparis ediyor Show Tv disinda? Allah'tan bir "Aile" dizisini siparis etmis de 6 aydir onun hevesinde. Ha birde dizileri genelde tutmuyorda neyse...

Reactions: mrt-06 and cookies
Kanal D'nin hangi dizisinin yerine gelicek acaba

Bu oğlan varsa tutmaz.

Kadın başrol oyuncusu Burcu Özberk. Kesinleşmiş.
Ay sonunda özlemiştim Gökhanı yaa Burcu ile uyumlu olurlar umarım kabul eder
Bu oğlan varsa tutmaz.
Mednova? Medyapım mı?
Show Tv de yayinlanacak hali yok ya!! Acaba neden her kanal yeni dizi siparis ediyor Show Tv disinda? Allah'tan bir "Aile" dizisini siparis etmis de 6 aydir onun hevesinde. Ha birde dizileri genelde tutmuyorda neyse...
Queen sugar dan sadece kraliçe kısmını almak büyük başarı

Kadın başrol de çok iyi. Bu dizi ilk FOX 'umda olacaktı Medyapım da vardı. Sonra Medyapım ayrıldı, FOX umda ayrıldı. Neslihan Yeşilyurt da ayrıldı. Bakalım tutacak mı, Mednova tutturacak mı?

eskiden diziler tutardı 3 4 yıl devam ederdi.şimdi hiç tutmuyor

Kadın başrol de çok iyi. Bu dizi ilk FOX 'umda olacaktı Medyapım da vardı. Sonra Medyapım ayrıldı, FOX umda ayrıldı. Neslihan Yeşilyurt da ayrıldı. Bakalım tutacak mı, Mednova tutturacak mı?
FOX'unda olacaktı dizi 6. bölüm de final yapacaktı

Burcu Özberk ile anlaşıldı arkadaşlar
son dakika değişikliği olmazsa Burcu yine Kanal D ekranlarında olacak Afili Aşk'tan sonra.

Reactions: Emre Ozansoy
Henüz gelmedi dizi dosyası
şu an bilmiyorum.

Fakat Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'i birbirine pek yakıştıramadım, umarım şaşırtırlar. Burcu enerjisi çok daha yüksek biri.
Tamamdı, teşekkürler.

Yani bende şu anlık yakıştıramadım, dizi için adı geçen Furkan Andıç yada Ekin Mert Daymaz ile daha uyumlu olurdu Burcu diye düşünüyorum.

Reactions: evyapimibira