Quaresma'dan Kötü haber Geldi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Quaresma'dan Kötü haber Geldi!

Trabzonspor maçında sakatlanan Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma'dan kötü haber geldi.

NTV Spor'un haberine göre, Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Portekizli yıldız, Beşiktaş'ın Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Lyon ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Olympiakos'lu futbolcu Retsos'a kafa atttığı için 3 maç ceza alan Aboubakar'ın da oynayamayacağı maçta Şenol Güneş'in oyuncu tercihi kim olacak şimdiden merak konusu...

Lyon - Beşiktaş maçı Perşembe 22:05'te şifresiz yayınla TRT 1'de!

Orijinal formatta oku

Quaresma oynayamıyor, Aboubakar yok. Babel'den başka kanat yok bittik biz bittik. @HeisenBerg @Billy Kane gibi adamlara dalga geçmek için gün doğdu.

aaaa hep benim nazarım değdi ayoll

1 yıldır trabzona gelmesini bekliyordum adamı sakatladılar izleyemedimde doya doya

aaa bundan 2-3 yıl önce dembabamıydı neydi onuda görmeye trabzona maça gitmiştim oda sakatlanmıştı nazar değdiriyorum galiba

@sürgünüm @EFE UYSAL @Bully

hahah aa hadi oradan bee ben olduğum için kazandık ama beyefendi ondan ne haber

@destere dende fazla etkilenmişsin bence
Kazanırken de 3 tane yedik. Beşiktaş'ın 3 gol yemesi görülmüş bir şey değil. Sana rağmen kazanmak denir buna.

Lyon maçını belli oldu keybedeceğiz. Şimdiden ağlamaya başlasak mı?

Kazanırken de 3 tane yedik. Beşiktaş'ın 3 gol yemesi görülmüş bir şey değil. Sana rağmen kazanmak denir buna.

Lyon maçını belli oldu keybedeceğiz. Şimdiden ağlamaya başlasak mı?
aa yurt dışı maçını diyorsun lyon ismni ilk defa duyuyorum ben gakiba hiç tanımadığım bir takım rahat yener beşiktaşımız

aa yurt dışı maçını diyorsun lyon ismni ilk defa duyuyorum ben gakiba hiç tanımadığım bir takım rahat yener beşiktaşımız
Dalga mı geçiyorsun. 60 bin kişilik stada ve Alexandre Lacazette, Nabil Fekir ve Tolisso gibi oyunculara sahip bir takımdan bahsediyoruz, nasıl kazanıyorsun? Aboubakar gibi pres yapacak oyuncumuz yok. Nusretçi'ye top göstermezler.

hahah ben ilk defa duydum takımın ismini demekki gücsüz ayoll babamı izlerkende hiç görmedim

nusretçi kim bee

Vahim. Allah çok yememeyi nasip etsin.