Pusat Çakır'a Umut Vaat Eden Oyuncu Ödülü !

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,760
Puanı
1,060
Kg0Mm3.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu da önce ki sezonlarda katılan Görkem Sevindik namı değer Pusat Çakır Magazin Gazetecileri Derneği 20.altın objektif ödülleri umut vaat eden oyuncu ödülüne layık görüldü.Görkem Sevindik Kurtlar Vadisi Pusu da bu sezon Ak Saçlı Polat Alemdar'ın emriyle mafya alemine katılmış ve gerçekten büyük bir başarı ortaya koymuştu.
Bu başarısından dolayı tüm Vadiciler olarak Görkem Sevindik'i namı değer Pusat Çakır'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz :)
BpJk_7gCQAEB-GH.jpg:large

BpI3jbPCYAAd-3R.jpg:large

Çok iyi oyuncu hep diyiyorum üstünde biraz durulması gerek ama bu şekilde değil dizide kendi başına iş yapabilmeyi ogretseler daha iyi olur ve yeniden çakır efsanesi doğar.

Görkem Sevindik, 'Pusat Çakır' rolüyle özellikle bu sezon başarılı performanslar sergiledi. Ödülü haketti diyebiliriz yani. Tebrik ederim ve başarılarını devamını dilerim. :)

gerçekten müthiş rol kesiyor bu sezonun en büyük kazananı Pusat Çakır olmuştur.
gördüğüm kadarıyla vadicilerin hepsinin sevdiği (çakırın oğlu tabi sevecekler :D ) ve çok sempatikte bi isim
bizim bi akrabanın dükkanına gelmiş foto falan çektirmiş çok iyi biri diyodu zaten belli de ediyo kendini
geleceği çok parlak vadiden çıkması büyük fırsat oldu herkesçe tanınması açısından vadinin sonuna kadar gidecek bir karakter hayırlı uğurlu olsun

mematiden sonrakı son 2 sezondur benim favori ikilim kara ve pusat polat zaten 2 sezondur ortalıkta yok kara ve pusat sahneleri en çok reyting alan sahneler görkem zaten maşallah vadinin kenan çobandan sonra tartışmasız bence en karizmatik oyuncusu şuan oynayanlardan :bhr::bhr: ahh şu torpilli akif yerine görkemin üstüne düşürülseydi eğer kgt pusata verilseydi polat kadar olmasada baya reyting alınırdı bence zaten bu sezon şunu anladım ben akif geçen sezon tam 2 oyuncunun hakkını yiyormuş sırf akifi oynatıcaz diye senaristler kara ve pusatı çok az gösteriyordular tam 2 oyuncunun sahnelerindne çalıyordu akif neysekı bu sezon akif arka plana atıldı ve kara ve pusat ön pilana çekildi bu sezon kara ve pusat sahneleri zaten en çok reyting alan sahneler oldu :Z:Z:Z