PuhuTV'den 'Tiyatro' Sürprizi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Başarılı yapımlara imza atan PuhuTV'den tiyatroseverlere büyük sürpriz!

Senarisliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği sevilen tiyatrolar PuhuTV içeriklerine yüklendi. Ücretsiz izlenebilecek tiyatrolar içerisinde: BKM’nin ilk müzikali olan Otogargara, her gün trajedilerini okuduğumuz insanları konu alan Bana Bir Şeyhler Oluyor, tek kişilik mizah oyunları arasında üst sıralarda yer alan Cebimdeki Kelimeler, kadın erkek ilişkilerinin başlangıcını, gelişimini ve bitimini konu alan Haybeden Gerçeküstü Aşk ve yıllar ülkedeki toplumsal değişimin hüzün ve mutluluğun ortasında üstün zekalı Gülseren’i bizlere anlatan Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü? yer alıyor.

Reactions: Aserat
Harika haber. Daha önce çok övüldüğünü görüp merak etmiştim ama fırsat bulamamıştım şimdi müsait zamanlarımda izleyebilirim. Diğer platformlar da bundan örnek alsa hiç fena olmaz. Neyse teşekkürler Jet Sosyete.

Tiyatroya gitmek için vakti/parası olmayanlar için güzel bir adım olmuş (bizim gibi fakirler için yani ?)

Bana Bir Şeyhler Oluyor ve Otogargara efsane oyunlar gerçekten.

Tiyatronun en önemli özelliği canlı performans izlemek. Bence videosunu izlemek tiyatronun ruhuna aykırı. O nedenle aynı tadı vermesi mümkün değil. Ama şu da bir gerçek ülkemizde tiyatro kolay erişilebilen bir şey değil. Bu nedenle tercih edilebilir. Şans verebilirim belki bir ara.