- Reaksiyon puanı
- 4,214
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
kaç günde getiriyorGayet iyi bir şirket internet alışverişimi hep PTT Kargo ile yaparım kapıda ödeme imkanı sunuyor çok iyi.
Gayet iyi bir şirket internet alışverişimi hep PTT Kargo ile yaparım kapıda ödeme imkanı sunuyor çok iyi.
kaç günde getiriyor
Gerçekten çok iyi kapıda nakit olarak görevliye ödüyorsun ya da kartla güzel yani.Kapida ödeme imkani cok iyiymis gercekten.
Beyoğlundan çekmeceye 4 günde gelemediGerçekten çok iyi kapıda nakit olarak görevliye ödüyorsun ya da kartla güzel yani.
Eğer iş günlerinde sipariş edersen 2 gün max 3 günde geliyor.
Hafta sonu kapalı eğer Cuma filan verirsen ya da Perşembe Salı gibi gelir.
O şirketle alakalı değildir bence postaya veren kişinin uyuşukluğu.Beyoğlundan çekmeceye 4 günde gelemedi
ekşi sözlüğe baksana sen bi ptt kargo yazıpO şirketle alakalı değildir bence postaya veren kişinin uyuşukluğu.
Ekşi Sözlük'te bişeyin beğenilmesi çok zor iyi yorum yoktur zaten ucuz kargo işte daha iyi hizmet istiyıorsan daha para ver MNG'ye filan söylet kargonu.ekşi sözlüğe baksana sen bi ptt kargo yazıp
Kargoyu sanki ben gönderiyorum,İETT bana gönderiyor.sEkşi Sözlük'te bişeyin beğenilmesi çok zor iyi yorum yoktur zaten ucuz kargo işte daha iyi hizmet istiyıorsan daha para ver MNG'ye filan söylet kargonu.