PSG 5-0 Inter | Şampiyonlar Ligi Final Maçı | Kupa PSG'nin!

Maç sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Maç bitimi İnzagi kovulursa tarihte bir ilk olur mu acaba ? Düşünmüyor değilim. Silindir gibi geçtiler üstünden.

Galatasaraylı Hakan, Okan, Emre Belözoğlu üzgün.

PSG'ye karşı sempatisi olduğunu ve şampiyon olmasını istediğini söyleyen Ali Koç da mutlu. Geçen hafta Eurolig de aldı galiba bu sefer başlıyoruz.

• Güldürdün
Reactions: TenTen

Galatasaraylı Hakan, Okan, Emre Belözoğlu üzgün.

PSG'ye karşı sempatisi olduğunu ve şampiyon olmasını istediğini söyleyen Ali Koç da mutlu. Geçen hafta Eurolig de aldı galiba bu sefer başlıyoruz.
Seneye Trabzonspordan Ünal Karaman V2 oyunu geliyor. :A :A :bhr:

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Luis Enrique hocam da tersten rekorumuzu kırdırdı sağ olsun. ŞL tarihinin en farklı finali artık bu final

hq720.jpg

• Beğendim
Reactions: TenTen
Şurada güzel Barca PSG finali izlemek vardı. Tebrikler PSG favori iki İngiliz takımını eleyerek geldi. İkisine de çok ciddi üstünlük kurararak hem de finali de Ligue 1 maçı havasında oynadı İnter'i finale çıktığına pişman etti vir çoğu bunu yaşayacağımıza Barcaya elenseydik demişti ama onlar da buraya belirli bir mücadele ile geldiler onlar adına çok üzücü bir unutamayacakları bir gece oldu.

1000010744.jpg

Başardık hocam. Gün senin günüdür. 🥇🎉🏆😍🥰🥳

Tarihi bir skorla maçı kazanan PSG'yi tebrik ederim. İlk Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarını sonuna kadar hak ettiler. Inter ise keşke finale çıkmasaydım demiştir. Barça'yı elemeyecektiniz, biz de güzel bir final karşılaşması izlerdik.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Tarihi bir skorla kazanan PSG'yi tebrik ederim. İlk Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarını sonuna kadar hak ettiler. Inter ise keşke finale çıkmasaydım demiştir. Barça'yı elemeyecektiniz, biz de güzel bir final karşılaşması izlerdik.
Fenerbahçe’ye oyuncu yolladığından beri ikinci oluyor İnter @Bully