'Propaganda' Dizisi İptal Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
thumbnail_1425200735.jpg

Kemal Sunal, Metin Akpınar, Meltem Cumbul, Rafet El Roman ve Ali Sunal'ın başrolünde yer aldığı 1999 yılında çekilen ve oldukça ilgi gören 'Propaganda' filmini Sinan Çetin dizi olarak yeniden ekranlara getirmek istemişti ancak tüm hazırlıkların tamamlanmasına rağmen dizi Sinan Çetin tarafından iptal edildi!

Kanal ve Yapımcı Beğendi ama Sinan Çetin İstemedi!

Star TV'nin dizi için 6 bölüm garanti verip 600.000 TL avans ödendiği halde Sinan Çetin diziyi yapmaktan vazgeçti. Çetin senaryo ekibine dizi yerine devam filmi çekmelerini talep ettiği ancak ekibin kabul etmediği iddialar arasında. Propaganda için yazılan ilk bölüm senaryosu Star TV ve yapımcı Plato Film tarafından çok beğenildiği halde Çetin’in televizyon dizisi yapmak için gerekecek kaliteyi sağlamaktan korktuğu gerekçesiyle diziyi çekmekten vazgeçtiği belirtiliyor.​

thumbnail_1425200735.jpg

Kemal Sunal, Metin Akpınar, Meltem Cumbul, Rafet El Roman ve Ali Sunal'ın başrolünde yer aldığı 1999 yılında çekilen ve oldukça ilgi gören 'Propaganda' filmini Sinan Çetin dizi olarak yeniden ekranlara getirmek istemişti ancak tüm hazırlıkların tamamlanmasına rağmen dizi Sinan Çetin tarafından iptal edildi!

Kanal ve Yapımcı Beğendi ama Sinan Çetin İstemedi!

Star TV'nin dizi için 6 bölüm garanti verip 600.000 TL avans ödendiği halde Sinan Çetin diziyi yapmaktan vazgeçti. Çetin senaryo ekibine dizi yerine devam filmi çekmelerini talep ettiği ancak ekibin kabul etmediği iddialar arasında. Propaganda için yazılan ilk bölüm senaryosu Star TV ve yapımcı Plato Film tarafından çok beğenildiği halde Çetin’in televizyon dizisi yapmak için gerekecek kaliteyi sağlamaktan korktuğu gerekçesiyle diziyi çekmekten vazgeçtiği belirtiliyor.​
tehdit edilmiştir süreçi bozar diyer

Star Tv adına iyi olmuş, o kadar dizi içinden birde bu çıkacaktı. :)

Belki de en hayırlısı olmuş, akıllarda film olarak kalması daha doğru olur bence. :)

ben bu diziye karşıydım kemal sunalın son filmi yani kemal sunalın yerine bir oyuncunun seçilip kemal beyin yerini bu filmde almasını istemiyordum ben bu filmi hep kemal sunalla anmak istiyorum ayrıca ayoll bir filmide dizi uyarlaması ypıp batırmayalım lütfen🙂🙂🙂

Filmini izlemedim. Ama akıllarda Kemal Sunal efsanesiyle kalması daha iyi olmuş. Sinan Çetin doğru karar vermiş.