Profili kapadınız ama özel mesaj ile gönderiyorlar. :GDG: Yorum özgürlüğüme el koyuyorlar.
Bu kez ozelden kafa ütüleyecegiz
Profili kapadınız ama özel mesaj ile gönderiyorlar. :GDG: Yorum özgürlüğüme el koyuyorlar.
sus bakem paçoz o sana bir armağan sana değer verip dizimizi yorumlatıyozProfili kapadınız ama özel mesaj ile gönderiyorlar. :GDG: Yorum özgürlüğüme el koyuyorlar.
Özel mesaj atanlar nasıl dökülmüş. :GDG:
TamamKonu tekrar güncel.
Profilden veya özel mesaj yoluyla link dağıtmak yasak.
Aynı şekilde başka konularda link paylaşımına izin yok.
Hala devam eden olursa konusu kilitlenecektir.
@Hafız
Dün ben de güzellikle uyarmıştım ama iyilik işe yaramıyor sanırım.Ben özel mesajla uyarmıştım zaten artık etiketleme yapacak.
Dün ben de güzellikle uyarmıştım ama iyilik işe yaramıyor sanırım.
cookies gibi etiketleme yapmaz inşallah.
Konu tekrar güncel.
Profilden veya özel mesaj yoluyla link dağıtmak yasak.
Aynı şekilde başka konularda link paylaşımına izin yok.
Hala devam eden olursa konusu kilitlenecektir.
Olması gereken bir durum gerekli benceKonu neydi de güncellendi bilmiyorum ama bu kırmızı yer resmen "internet yasası" gibiSansurde doruklardayızÖzelde ne konuştugumuzu görebiliyorsunuz? @OzaN
Link mink paylaşmam zaten bende google amcayı kullanıyorum herkez gibi gitsin o da kullansın da, benim olayım özel mesajlari görebilmekOlması gereken bir durum gerekli benceHayattaki kuralla bu aynı şey değil.
Konu neydi de güncellendi bilmiyorum ama bu kırmızı yer resmen "internet yasası" gibiSansurde doruklardayızÖzelde ne konuştugumuzu görebiliyorsunuz? @OzaN
Yani özeli göremiyorsunuz? ( 😕Yöneticiler dahil birkac kisiye kendi senaryo konusunun linkini dagitmaktan güncellendi.
Ozanın mesajları okuduğunu zannetmem hatta okumadığına eminim, nedenini sormaLink mink paylaşmam zaten bende google amcayı kullanıyorum herkez gibi gitsin o da kullansın da, benim olayım özel mesajlari görebilmek
Yani özeli göremiyorsunuz? ( 😕😕)
eğer "ben olsam" dersem, herkes bi şeyler beklerimOzanın mesajları okuduğunu zannetmem hatta okumadığına eminim, nedenini sorma
Özel mesajlar kontrol edilmiyor sadece şikayet edilmesi durumunda ceza gelecek ve kendisine böyle bir özel mesaj gelen her kimse şikayet etmekle yükümlü.Konu neydi de güncellendi bilmiyorum ama bu kırmızı yer resmen "internet yasası" gibiSansurde doruklardayızÖzelde ne konuştugumuzu görebiliyorsunuz? @OzaN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?