Profillere Link Dağıtmak Yasaklandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar, son günlerde özellikle dizi konuları için birçok kişi herkese kopyala-yapıştır ile link dağıtıyordu. Bu durumdan birçok kişi şikayetçi idi, hatta bu sebepten dolayı bazı arkadaşlarımız profillerini mesaja kapama kararı aldılar. Artık profillere kopyala-yapıştır ile link dağıtmak yasak. Sadece yönetimden özel izin alınan linklerin dağıtılmasına izin verilecektir. Aksi takdirde link dağıtan kişinin konusu kilitlenecektir. Bilginize.

alt tarafı mesaj ama neyse bende yapıyordum şimdi ben bu linki sana kopyalasam kilitlenecek mi

TOP 15'i View More seçeneği ile büyültebilirsiniz veya Yeni Mesajlar özelliğini kullanabilirsiniz.

Son olarak ve en sağlam olarak da istediğiniz bölüme girerek o bölümdeki tüm konuları görebilirsiniz

Zaten bir üyenin bir sevdigi dizi varsa ve o diziyi takip ediyorsa o dizinin yayinladigi bölümde yani FF Senaryo Etkinlikleri'ne gider ve orada oyunu ve yorumunu yapar...

Ya konuyu nerelere getiriyorsun..

Elbette yapiyordum ve en çok ben yapiyordum.. Ama bu uygulamadan sonra böyle birsey söyledim