Prison Break'te Hangi Oyuncular Olacak?

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
44ed32d0-1eca-0133-469a-0a2ca390b447.jpg

Fox'ta 2005-2009 yılları arasında yayınlanan en unutulmaz diziler arasında yer alan Prison Break, küllerinden doğan diziler kervanına katılmaya hazırlanıyor.

Wentworth Miller ve Dominic Purcell'i yeniden bir araya getirecek dizi için diğer oyuncularında dizide olup olamayacağı merak ediliyordu.

Yapımcılar ilk olarak Sarah Wayne Callies ile görüştüğünü Sarah'ın bu görüşmeyi şaka olarak algıladığını söylediler. Sarah'ın diziye sıcak baktığını eğer uygun zaman olursa oynayabileceğini dile getirmiş. Aynı zamanda yeni dizisi Colony içinde her 2 dizide de oynayabileceğini bunun set içi gizli kaçamak olduğunu yapımcılar dile getirdi. Eğer Colony dizisinin yapımcılarıda onay verirse Sarah Wayne Callies, ''Sara Tancredi'' rolünü yıllar sonra tekrar oynayabilecek.

Bir diğer isim Jodi Lyn O'Keefe (Gretchen Morgan) ise Twitter hesabından attığı twitt ile kafaları karıştırdı. Oyuncunun yüksek ihtimal diziye dönebileceği konuşuluyor.

T-Bag karakteri hakkında konuşan yapımcılar bütün karakterleri bir arada görme konusunda heyecanlı olacağını özellikle T-Bag (Robert Knepper) hakkında çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Henüz resmi olmasada Amaury Nolasco ( Fernando Sucre ) ve William Fichtner (Mahone) geri dönebileceği söylentileri var.

page.jpg

@Tolstoyevski @cevaa @OzaN @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @Forumdash @destere @sürgünüm @mrt-06

Son düzenleme:
Çok iyi haber, özellikle Mahone, T Bag ve Fernand ın da olması. :) Spin Off denince ön yargı ile bakmıştım, bildiğiniz gibi Breaking Bad in Spin off u Better Call Saul, kendi çapında çok iyi olsa da Breaking Bad tadını vermemişti.

Ama bunda tüm ekip geri döneceği için, sanırım uzun zamandır beklediğim Mesih Dizi geliyor. Hep Lost, B. Bad, Fringe ve P. Break çapında Mesih yani A+++ bir dizinin olmamasından yakınırdım. Hadi inşallah. :)

Gelin gelin hepiniz gelin. T-Bag, Mahone ve Sucre olmazsa olmaz zaten. :):)

Ayrıca oyuncuların çoğu dizi sonrası kayıplarda yani ikna edilmemeleri için de pek sorun yok. :)

Keşke bu adam gibi adamların da olması mümkün olsa : ( (

7yX6rbzEWNugGDCQJ94whzPwHgzjW8qsueuNBGgxsMTB6FmyZMvnOwjAjlkrSxCB4ZUjARHyio1Ex1ChrLZjDvvQE8cJ98oo8ROhOvsbI9n2ujtsbgqN8pVMxTgw=w511-h288-nc

9l91H5EpmulInhN9Xwd_1qaOWTBsnqGs41Tpqzqaugr4C6p0x1OkJbVO2qB_7x70R27xv8Lk7MuNibsFoOI=w511-h288-nc

..
f-JForWSnqBebypoYMCsO4PxCWDas7RKQFubgdG1E_Qd7RJMfq77Ke_gq8lmAosCSqMhDvFAWLdV1k4qeGRzdVP53p39RqBvnt1DLPscSDxIQzYtg-GbPbz0ugN2dL6iJIwzdfhhh5JyTJFlDbvnqinyZMEfcXWoHzwxmBxklp7h-gPUQSc=w450-h236-nc

Bunların da olması için hatta Scofield'in da olması için aklıma tek bir mantıklı ama korkunç teori geliyor,

1.sezon finalinde Scofield' hapishaneden kaçmaya çalışırken yaralandı ve bitkisel yaşama girdi. Tüm izlediklerimiz onun rüyasıydı

Ve en sonunda Scofield komadan çıkar ve hapishaneye geri döner. Herkes olduğu gibi oradadır.

Tabi böyle bir şey olursa yazık olur, eski karizmasını böyle klişe olaylarla zedelemek büyük kayıptır.

Son düzenleme:
[BCOLOR=#f6f6f6]Gerçekten merak ediyorum Micheal nasıl oynayacak. 1. Seçenek : hapishanede o patlamada ölmedi polislerde gıcık olduğu için gizli bir şekilde yüksek güvenlikli bir hapishaneye attılar. 2. seçenek de öldü ama yeni sezonda rüyalarda oynar sadece.[/BCOLOR]

Son düzenleme:
Gerçekten merak ediyorum Micheal nasıl oynayacak. 1. Seçenek : hapishanede o patlamada ölmedi polislerde gıcık olduğu için gizli bir şekilde yüksek güvenlikli bir hapishaneye attılar. 2. seçenek de öldü ama yeni sezonda rüyalarda oynar sadece.
Ölmedi bence. :)

[BCOLOR=#f6f6f6]Gerçekten merak ediyorum Micheal nasıl oynayacak. 1. Seçenek : hapishanede o patlamada ölmedi polislerde gıcık olduğu için gizli bir şekilde yüksek güvenlikli bir hapishaneye attılar. 2. seçenek de öldü ama yeni sezonda rüyalarda oynar sadece.[/BCOLOR]
ölme anını göstermediler. zaten

Çok iyi haber, özellikle Mahone, T Bag ve Fernand ın da olması. :) Spin Off denince ön yargı ile bakmıştım, bildiğiniz gibi Breaking Bad in Spin off u Better Call Saul, kendi çapında çok iyi olsa da Breaking Bad tadını vermemişti.

Ama bunda tüm ekip geri döneceği için, sanırım uzun zamandır beklediğim Mesih Dizi geliyor. Hep Lost, B. Bad, Fringe ve P. Break çapında Mesih yani A+++ bir dizinin olmamasından yakınırdım. Hadi inşallah. :)
Çok araştırdım ama konuda 3 kişi hakkında haber buldum , diğerlerininde adı geçiyor ama işte görüstüklerine dair haber yok. :D

Keşke bu adam gibi adamların da olması mümkün olsa : ( (

7yX6rbzEWNugGDCQJ94whzPwHgzjW8qsueuNBGgxsMTB6FmyZMvnOwjAjlkrSxCB4ZUjARHyio1Ex1ChrLZjDvvQE8cJ98oo8ROhOvsbI9n2ujtsbgqN8pVMxTgw=w511-h288-nc

9l91H5EpmulInhN9Xwd_1qaOWTBsnqGs41Tpqzqaugr4C6p0x1OkJbVO2qB_7x70R27xv8Lk7MuNibsFoOI=w511-h288-nc

..
f-JForWSnqBebypoYMCsO4PxCWDas7RKQFubgdG1E_Qd7RJMfq77Ke_gq8lmAosCSqMhDvFAWLdV1k4qeGRzdVP53p39RqBvnt1DLPscSDxIQzYtg-GbPbz0ugN2dL6iJIwzdfhhh5JyTJFlDbvnqinyZMEfcXWoHzwxmBxklp7h-gPUQSc=w450-h236-nc

Bunların da olması için hatta Scofield'in da olması için aklıma tek bir mantıklı ama korkunç teori geliyor,

1.sezon finalinde Scofield' hapishaneden kaçmaya çalışırken yaralandı ve bitkisel yaşama girdi. Tüm izlediklerimiz onun rüyasıydı

Ve en sonunda Scofield komadan çıkar ve hapishaneye geri döner. Herkes olduğu gibi oradadır.

Tabi böyle bir şey olursa yazık olur, eski karizmasını böyle klişe olaylarla zedelemek büyük kayıptır.
Ya ben bir haber sitesinde buldum nasıl yol izleyeceklerini , eğer onu bulursam sana atarım. Yapımıcılar açıklamış az çok. :) :)