Prison Break Dizisi Ders Kitaplarında

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
Michael-Sara-prison-break-890335_1280_1024.jpg

Başrollerini Dominic Purcell, Wentworth Miller ,Sarah Wayne Callies oynadığı
2005 yılında başlayan , aldığı büyük reytingler karşışında 2009 yılına kadar devam eden ,
Dünyaca ünlü Prison Break dizisi İngilizce 7.sınıf ders kitaplarında yerini buldu.

Dizi ayrıca 2010 yılında Star tv de yayınlanmıştı

582a8ec53e6ab720508fedb022f36f00.jpg

@yakup09, @Ahmad, @SERHAT3456, @mrt-06, @Yakamoz-Asi, @eros, , @xBUGRAx, @gözlemci, @sokak sanati, @kvçakır, @Bully, @denizz19, @xemrexxx, @yatutarsa, @sürgünüm, @halukerogluFOX, @Fks14, @hayret bi şey, @*Dream*, @XanTier, @primavera, @tekkol, @GreatOttoman, @semre

Son düzenleme:
Yalnız ilk sezondan resim koysalarmiş iyiymiş:X 3.sezon da saçmalamişlardi:X

İyiymiş. :D

Lost denmiş de Lost'la ilgili bir soruya bir yerde rastlamıştım. Evdeki denemelerde mi yoksa sınavda mıydı hatırlayamadım şu an. :D

ilk iki sezon çok güzeldi sonra bozdu... lostda bozmuştu bunlar niyeyse fazla uzayınca bozuyor yerli yabancı farketmiyor o konuda:)
Evet, ama Lost türünün tek örneği içinde her menem bişey vardi. Fantastikten tut bilim kurguya, bilim kurgudan tut dramaya:X Lost bende PB'ye göre bi tık daha önde:)

Lost Fox ta yayınlanmıştı hatırlıyormusun ?:)
Hayır abc'de oynamişti:) Tabi TR Fox'tan bahsetmiyorsan:X Gerçi ondan önce TNT'de oynamişti:)

Evet, ama Lost türünün tek örneği içinde her menem bişey vardi. Fantastikten tut bilim kurguya, bilim kurgudan tut dramaya:X Lost bende PB'ye göre bi tık daha önde:)

Hayır abc'de oynamişti:) Tabi TR Fox'tan bahsetmiyorsan:X Gerçi ondan önce TNT'de oynamişti:)

PB ilk sezon gerçekten çok iyiydi , tam bir zeka ürünüydü diyebilirim :)

bu arada ben TR FOX kastetmiştim :)

ilk iki sezon çok güzeldi sonra bozdu... lostda bozmuştu bunlar niyeyse fazla uzayınca bozuyor yerli yabancı farketmiyor o konuda:)

aynen , lost 3.sezondan sonra , PB 2.sezondan sonra bozdular gerçekten :)

Lost'un da Prison Break'in de bozmuş halleri bile en iyi diziler arasına girer bence. :)
Eğer ulusal kanalda değil de kablolu kanalda olsalardı ve 13'er bölümden olsalardı o bozulma da olmazdı. :(

Lost'un da Prison Break'in de bozmuş halleri bile en iyi diziler arasına girer bence. :)
Eğer ulusal kanalda değil de kablolu kanalda olsalardı ve 13'er bölümden olsalardı o bozulma da olmazdı. :(

prison break konusunda o kadar emin değilim.:) son iki sezon aksiyon olarak iyiydi ama mantık sınırlarını bayağı zorlamıştı:)

prison break konusunda o kadar emin değilim.:) son iki sezon aksiyon olarak iyiydi ama mantık sınırlarını bayağı zorlamıştı:)
Ben aksiyon olarak bakmaya çalıştım sadece o nedenle bana iyi gelmişti. Bir Breaking Bad gerçekçiliğinden çok uzakta bir dizi olduğu açık zaten. :):)