cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,615
- Puanı
- 1,060
bu sefer kim çıkacak bakalım gizli kişiİnternetim izin verirse inşAllah izleyeceğim
bu sefer kim çıkacak bakalım gizli kişiİnternetim izin verirse inşAllah izleyeceğim
bu sefer kim çıkacak bakalım gizli kişierkek cıksın
göreceğizbencede hep kız olmasın
göreceğizhikaye tam bi anlatılsın yoksa kız da olsu n no problem
2. Bölümü izledin mi kızAynen bakalım nasıl ilerlicek dizi bende hemen başlım diyorum birikmesin bölümleri
sen bilirsin.Aynen bakalım nasıl ilerlicek dizi bende hemen başlım diyorum birikmesin bölümleri
2. Bölümü izledin mi kız
sen bilirsin.vallahiçok güzel kaçırmailerde pişman olursun
Hemen izle çok iyiydi : AYok yaw daha izleyemedim izlicem
Hemen izle çok iyiydi : A
Diziyi @xemrexxx bile savunmuyor reytingten daha kötü durum bu bence dizi adınaReytingler daha da düşmüş.0.09
Aynen 3. bölüm iyi almıştır inş.Reytingler daha da düşmüş.0.09
bencede hep kız olmasın
Reytingler daha da düşmüş.0.09
monacığım bir harika en kısa sürede @kerem @serhatt ve @Forumdash ın üzerine salmayı düşünüyorum kendisiniVay bu diziyi Türkiye'de tek ben izliyorum sanıyodum sevindim?
Bu yellozu dereye sulu götürür susuz getiririm be benmonacığım bir harika en kısa sürede @kerem @serhatt ve @Forumdash ın üzerine salmayı düşünüyorum kendisini@Dosi @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @turkuazz @dreamy @ozmoturk @Maskeli Fedai @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 67684
Salacağin varsa göreceği de varmonacığım bir harika en kısa sürede @kerem @serhatt ve @Forumdash ın üzerine salmayı düşünüyorum kendisini@Dosi @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @turkuazz @dreamy @ozmoturk @Maskeli Fedai @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 67684
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?