Pretty Little Liars Final Yapıyor!

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,468
Puanı
1,061
Freeform kanalının uzun soluklu dizilerinden Pretty Little Liars 2017 kışında yayınlanacak son 10 bölümüyle final yapacak.

Uzun süren dedikodulardan sonra dizinin senaristi ve yapımcısı Marlene King dizinin final yapacağını açıkladı. Final bölümü 2 saat olacak. Daha önce Ravenswood dizisi ile kısa süreli de olsa spin-off denemesi yapan dizi için yeni spin off senaryoları da değerlendiriliyor.

Başrollerinde Troian Bellasario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell ve Sasha Pieterse'in yer aldığı dizi böylece 7 sezon ve 160 bölüm sürmüş olacak.
rs_1024x577-140522075928-1024.Pretty-Little-Liars-GQ-Bikini-Photos.jl.052214.jpg

@Çiğdem- @destere @Yiğitt @cookies @vadikızı @Forumdash @Harunnn60 @MelankoliK @denizz19 @Aserat @DarkLeqenD @sürgünüm @mrt-06 @eskici

bir kere de özgün ol ay yapım gibi işin gücün taklit diss attım diye diss atmışsın kendi yönetmini bul .ss @Harunnn60 alalım faruk u pistten.ss
Al sen atmadan ben attım noldu? Diss atınca nolunuyor? Başiniz göğe mi eriyor? Hayır şimdi yaptım sana bişey de olmadı:T: sen bana taş atarken ben sana gül mü atacam :X kimsin oğlun sen. Kimsin? Adını söyle bana? Me-se-ne-den silecen tamam mı!? :F görüyon ya nelerle uğraştiriyon beni ::t

Al sen atmadan ben attım noldu? Diss atınca nolunuyor? Başiniz göğe mi eriyor? Hayır şimdi yaptım sana bişey de olmadı:T: sen bana taş atarken ben sana gül mü atacam :X kimsin oğlun sen. Kimsin? Adını söyle bana? Me-se-ne-den silecen tamam mı!? :F görüyon ya nelerle uğraştiriyon beni ::t
ıyyy iyice bozdun .ss seviyor sevmiyorun yan etkileri zaar.ss

:X :X :X

Şu smileyları yine kullanmaya başladın. :A