Pretty Little Liars 100.Bölüm Kutlaması

@destere ye bakma sen ben yemin falan etmedim 🙂🙂
ayrıca ne 7 çocuğu 😱😱😱
siz doğurmucaksınız tabi 2 tane iyidir bir erkek bir kız olursa dahada iyiir
sen evlenmeyi kabul et yeterki
senin hatrına yedisinden üçünü ben doğururum
)

biz @Çiğdem- le güçbirliğine gidip napıp edip yediyi tamamlayacağız aşağısı kurtarmaz

kurbanlığa girer gibi ya 3 ya 5 ya 7 ya 9 çiftli rakam olmaz

hhahahah @xemrexxx vlla manyak bu @destere sen evlenemyi kabul et 3 tanede ben doğrurum diyor yaa hahahha

ıyyyyyyyyyy ben sevmem o çocuklarııı doğurmusken kendisi emzirsin bir zahmet elimi sürmem
sokağa bırakırız bir şekilde büyürler biz başbaşa takılırız

zaten ortalık çocuk dolu onlara katılsalar geçinip giderler

hahah bliyorum cnm onu senden başkası beceremez galiba

hatta benim yerime hep sen doğurr tam istediğim bir koca profili
tamam kuma getireceğim üstüne
seninle eğlenip gezeriz tozarız kuma çocuk yapsın habire
)

ama sen doğrurusun o toto var sende
iki üç tane kuma getireceğim çiğdemin üstüne
çiğdemin çocuklarla uğraşıp üzülmesini istemem

aa ne çocukları kapıya atarım nede kuma getirmene izin veririm gebertirim vlla

aa ne çocukları kapıya atarım nede kuma getirmene izin veririm gebertirim vlla
kendim yapacak deyilim biyolojim müsait değil yoksa seni yormamak için doğurmaya bile teşebbüs edebilirdim

ama madem mümkün değil tek çare kuma?
başbakanımız ne diyor üç kuma şart diyor

kendim yapacak deyilim biyolojim müsait değil yoksa seni yormamak için doğurmaya bile teşebbüs edebilirdim

ama madem mümkün değil tek çare kuma?
başbakanımız ne diyor üç kuma şart diyor
ozaman kendi karısına alsın kumayıda karısı tekmeyi bassın kıçına

2 tane doğrurum ben 1 kız 1 erkek iyidir zaten sende bende tek çocuğuz ailemizin az çocuklara alışığız yanı 🙂🙂

teklik kötü işte, şimdi kardeşlerim olsa süper olurdu milleti görüyorum ne güzel canı sıkılan kavğa ediyor stres atıyor, biz çatacak kimsede bulamıyoruz anne babaya çatsak zumzuğu yeriz otururuz

teklik kötü işte, şimdi kardeşlerim olsa süper olurdu milleti görüyorum ne güzel canı sıkılan kavğa ediyor stres atıyor, biz çatacak kimsede bulamıyoruz anne babaya çatsak zumzuğu yeriz otururuz
hahah aynısını yaşıyorum ablam kız kardeşim olsa kavga etsek diyorum

abim olsa bana sahip çıkardı diyorum ama bir yandan memnunum ben tek olmaktan bu sayede mal mülk bana kalıyor erkek çocuk olsa kız çocuklarına birşey verilmiyor kesinlikle ama şimdi babacığım bana vericek 🙂🙂🙂

eskidenmiş kızlara bişey verilmediği günler şimdi mal mülk kardeş sayısına eşit bölünüyor kız erkek farketmiyor..

malı mülkü napıcazki ?
gönlümüzü birleştiriyoruz samanlık yeter bize

bizim köylerde verilmiyor vlla herşeyi sadece erkek çocuğuna veriyorlar çok örnekler var burda 🙂🙂 mal mülkte önemli kcoacığımla birlikte yiyecez hahah