Prenses 100 Milyon İzlenmeyi Geçti!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Prenses 100 Milyon İzlenmeyi Geçti!

hadise-prenses_7943261-0019_1800x945-150x150.jpg

Pop müziğin en sevilen isimleri arasında yer alan Hadise'nin 2014 yılının Ağustos ayında çıkarttığı Tavsiye isimli albümünün 2. klip şarkısı olan Prenses şarkısı YouTube'ta 100 milyon izlenmeyi geçti!​

Sözleri Gökhan Şahin , müziği ise Emrah Karaduman'a ait olan şarkının klibi tam 11. ayında 100 milyon izlenmeyi geçmeyi başardı. Prenses , yerli müzik tarihinde 100 milyon izlenmeyi geçen 4. klip oldu. Şarkı aynı zamanda diğer dijital platformlarda da oldukça yüksek başarılara ulaşmışken Yandex isimli arama motorunda 2014'ün en çok aranan şarkısı oldu.​
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Bir ara 90 milyonlarda takılı kaldı uzunca bir süre. :D

Tebrikler, sonunda geçti. :Z

100 milyonu geçmesi iyi olmuş artık inşallah yeni 100m ler gelir
türkiyede bence en başarılı sonucu alan gülşen bangır bangır 6 ay gibi sürede 132 milyon izlenmiş irem derici neredeyse 1 yılda 100 milyonu geçmişti zaten bangır bangır galiba irem dericiyi sollicak gibi duruyor aralarında sadece 14 milyon fark var inşallahda geçer bunu hak eden bir şarkı

gülşen ve irem derici şarkılarını beğendim sadece ozan doğulu ece seçkin düeti ve hadise şarkılarını beğenmedim ama ne olursa olsun şu 1 yılda 4 şarkımız 100 milyonu geçti bence türk pop müziği adına çok önemli bir olay oyüzden sevindim 🙂🙂🙂

yeni çıkıcak şarkılardan serdar ortaç ve hande yener düetinden çok umutluyum
serdar bey ergen kızlara hitap edemiyor olsada hande yener en doğru kadın şarkıcı olmuş partner seçiminde kaldıkı yabancı bir kadın şarkıcıyla yaptığı düet iyi sonuc aldıs erdar beyin bence hande yener düeti 100 milyonu bulabilir gülben ergen okan kç gibi 2 itici şarkıcı bile 80 olduysa serdar hande 100 rahat olur :F:F:F

ve tarkandan 100 bekliyorum 2016 yılının yaz aylarında gelicek büyük ihtimalle albümü 6 yıl aradan sonra bomba gibi bir albüm bekliyorum çok sıkı çalışıyor tarkana 100 yaparak dönmek yakışır bence :F:F:F

gülşen ve irem derici şarkılarını beğendim sadece ozan doğulu ece seçkin düeti ve hadise şarkılarını beğenmedim ama ne olursa olsun şu 1 yılda 4 şarkımız 100 milyonu geçti bence türk pop müziği adına çok önemli bir olay oyüzden sevindim 🙂🙂🙂

yeni çıkıcak şarkılardan serdar ortaç ve hande yener düetinden çok umutluyum
serdar bey ergen kızlara hitap edemiyor olsada hande yener en doğru kadın şarkıcı olmuş partner seçiminde kaldıkı yabancı bir kadın şarkıcıyla yaptığı düet iyi sonuc aldıs erdar beyin bence hande yener düeti 100 milyonu bulabilir gülben ergen okan kç gibi 2 itici şarkıcı bile 80 olduysa serdar hande 100 rahat olur :F:F:F

ve tarkandan 100 bekliyorum 2016 yılının yaz aylarında gelicek büyük ihtimalle albümü 6 yıl aradan sonra bomba gibi bir albüm bekliyorum çok sıkı çalışıyor tarkana 100 yaparak dönmek yakışır bence :F:F:F
tarkan şarkıları çok az dinleniyor internette

tarkan şarkıları çok az dinleniyor internette
malesef mustafa sandal ve tarkana nette çok ilgi yok hep ergen kitleye uygun saçma sapan şarkıları yüksek izlenmeleri alıyor miş miş kelimesinden ibaret başka nakarat olmayan bir şarkı 100 e yakınlaşmış ergen kitle müzik dünyasının içine etti vlla:F:F:F

malesef mustafa sandal ve tarkana nette çok ilgi yok hep ergen kitleye uygun saçma sapan şarkıları yüksek izlenmeleri alıyor miş miş kelimesinden ibaret başka nakarat olmayan bir şarkı 100 e yakınlaşmış ergen kitle müzik dünyasının içine etti vlla:F:F:F
aynen öyle valla ya güzelim şarkılar tutmaz bu sorun dünyanın heryerinde var türkiyede değil sadece örn. one direction denen kertenkelelerin şarkıları 1 hafta olmadan 100 milyonu geçiyor