''Preacher'' Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
''Preacher'' Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

AMC-s-PREACHER-Gets-a-Trailer.jpg

AMC’nin 2014 yılından beri merakla beklenen yeni dizisi ”Preacher” sonunda başlıyor. Dizinin tanıtım fragmanı da bugün itibariyle yayınlandı.

Preacher’ın başrol oyuncusu ise birçok filmde tanıdığımız ünlü oyuncu Dominic Cooper olmuştu.

İşte Tanıtım Fragmanı!

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Daredevil gibi gerçekçi bir dizi olacak anlaşılan. Zaten kanaldan daha fantastik bir dizi çıkmaz o yüzden gerçekçi olması daha iyi.
Umarım konusu filan bayık olmaz. Diziden umutluyum çok ilginç bir konusu var cidden tanrı cenneti filan terkediyormuş baya ilginç ya. :D

Sizde bakın bakalım.
@destere @Çiğdem- @Tolstoyevski

Daredevil gibi gerçekçi bir dizi olacak anlaşılan. Zaten kanaldan daha fantastik bir dizi çıkmaz o yüzden gerçekçi olması daha iyi.
Umarım konusu filan bayık olmaz. Diziden umutluyum çok ilginç bir konusu var cidden tanrı cenneti filan terkediyormuş baya ilginç ya. :D

Sizde bakın bakalım.
meraka beklediğim dizilerden konusu zaten tam benlik ma cidiyeti fazla kaçırıp sıkmaz umarım fantastik dizilerde çok ciddiyet iyi birşey değil :F:F:F

meraka beklediğim dizilerden konusu zaten tam benlik ma cidiyeti fazla kaçırıp sıkmaz umarım fantastik dizilerde çok ciddiyet iyi birşey değil :F:F:F
Zaten ya 10 bölüm olur yada 13 bölüm olur o yüzden sıksa bile öyle çok uzamaz. :D Bakalım artık umutluyum bende. :D

@sürgünüm The 100'e baktıysan buna hayli hayli bakarsın. :)

@OzaN Konu senlik değil gibi ama etiketleyelim senide. :)

@GreatOttoman @turkuazz Sizde bir bakın bakalım. :D

Sizde bakın bakalım.
fragman güzel duruyor ama konu biraz fazla gerçekçi :)
bunu izleyeceğim @Çiğdem- le severiz böyle aşırı gerçekçi dizileri:) zaten constantine adlı gerçekçi dizimiz bitmişti onun yerini alacak aynı gerçeklikte bir dizi arıyorduk :))

bliyordum beni yalnız bırakmazsın böyle kötü dizilerde :))

bunu izleyeceği @Çiğdem- le severiz böyle aşırı gerçekçi dizileri:) zaten constantine adlı gerçekçi dizimiz bitmişti onun yerini alacak aynı gerçeklikte bir dizi arıyorduk :))

Neresi kötü dizinin? :) İlk bölümü izleyelim karar veririz. :)

Fragmandan Hell on Whels havası aldım ben. :D

Sizde bakın bakalım.
daredevil gibi beğenmedim :A

bunu izleyeceğim @Çiğdem- le severiz böyle aşırı gerçekçi dizileri:) zaten constantine adlı gerçekçi dizimiz bitmişti onun yerini alacak aynı gerçeklikte bir dizi arıyorduk :))

ayolll yukarıa övmüşsün 1 sayfa diziyi banaa gelip kötü diyorsun hahaha:F

Önce Mayıs ayı diyorlardı simdi 2016 diyorlar sadece. Artık bir belli olsa iyi olur.
TWD'nin sezon finalinde yayınlanır muhtemelen ilk bölümü. Çünkü ne zaman diz başlasa onun arkasina koyuyorlar. :F

İlk bölümlerine şans vermeyi düşünüyorum, bakalım nasıl bir dizi olacak? :)