Poyraz Karayel'den Büyük Başarı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,570
Puanı
1,061
thumbnail_1432922725.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'den büyük başarı!

Poyraz Karayel, Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği'nde "En İyi Dizi", "En Başarılı Erkek Dizi Oyuncusu" (İlker Kaleli), "En Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu" (Burçin Terzioğlu) ve "En Başarılı Çocuk Oyuncu" (Ataberk Mutlu) olmak üzere tam 4 ödül kazandı.

Ayrıca dizinin yapım şirketi Limon Film de bu yıl ekrana gelen iki projesiyle (diğeri Kara Ekmek) "En Başarılı Yapım Firması" ödülüne layık görüldü.

Biz de FavoriForumum ailesi olarak diziyi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Poyraz Karayel, yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Bence de bu yılın en başarılı yapım şirketi, beklenmedik şekilde Limon Yapım oldu. :)

Daha önceki yaptığı işlere bakılırsa bir mucizeyi gerçekleştirdiler. :)

Tebrikler Poyraz Karayel ve Limon Film'e. :)

Kara Ekmek'e tebrik yok. :A

Medcezir gibi 9'lardan 4'lere düşmedi ama. :A
Her dizi elbet düşüş yaşar. Medcezir 13 reyting görmüş bir dizi Kara Ekmek'in görüp görebileceği en yüksek reyting 5 olacak ne yazık ki. :A

Kara Ekmek 80. bölümü görsün konuşalım ki hiç mümkün görünmüyor öyle bir ihtimal. :A

Her dizi elbet düşüş yaşar. Medcezir 13 reyting görmüş bir dizi Kara Ekmek'in görüp görebileceği en yüksek reyting 5 olacak ne yazık ki. :A

Kara Ekmek 80. bölümü görsün konuşalım ki hiç mümkün görünmüyor öyle bir ihtimal. :A
13 reyting aldığı zaman da yeni yılın ilk haftasıymış. Ekranda doğru dürüst bir şey yokmuş yani. Hem dizinin arkasında Ay Yapım olmasaydı 77. bölüme kadar gelemez, hemen harcanırdı. :A

Karagül, Arka Sokaklar ve diğerleri olmasa Kara Ekmek de yükselir aslında. :A

13 reyting aldığı zamanda yeni yılın ilk haftasıymış. Ekranda doğru dürüst bir şey yokmuş yani. :A

Karagül, Arka Sokaklar ve diğerleri olmasa Kara Ekmek de yükselir aslında. :A
O günü çok iyi hatırlıyorum tüm diziler ara vermişti bir tek Medcezir ara vermemişti anlıklarda 14 gördüydük ne gündü be. :F Çift haneli rakamları da çok gördük ne yazık ki Kara Ekmek asla göremeyecek. :A

Hayırlısı. :F

O günü çok iyi hatırlıyorum tüm diziler ara vermişti bir tek Medcezir ara vermemişti anlıklarda 14 gördüydük ne gündü be. :F Çift haneli rakamları da çok gördük ne yazık ki Kara Ekmek asla göremeyecek. :A

Hayırlısı. :F
Anlık kaldı mı ki görsün? :A

Star gibi çok izlenen bir kanalda, Türkiye'nin en prestijli yapım şirketlerinden birinin yaptığı, ülkenin büyük bölümünü oluşturan gençlere hitap eden bir dizi ile Karagül gibi kendisiyle aynı kitleye sahip olan 8-9 reytinglik bir dizi ve 4-5 yapımla daha yarışmasına rağmen Cuma akşamının en çok izlenen 2. veya 3. dizisi olabilen, Star'a göre daha az izlenen ATV'de yayınlanan ve Medcezir'e kıyasla daha az tanınan oyuncuları olan bir diziyi mi kıyaslıyorsun yani? :F

Off, amma kasmışım. :F

Anlık kaldı mı ki görsün? :A

Star gibi çok izlenen bir kanalda, Türkiye'nin en prestijli yapım şirketlerinden birinin yaptığı, ülkenin büyük bölümünü oluşturan gençlere hitap eden bir dizi ile Karagül gibi kendisiyle aynı kitleye sahip olan 8-9 reytinglik bir dizi ve 4-5 yapımla daha yarışmasına rağmen Cuma akşamının en çok izlenen 2. veya 3. dizisi olabilen, Star'a göre daha az izlenen ATV'de yayınlanan ve Medcezir'e kıyasla daha az tanınan oyuncuları olan bir diziyi mi kıyaslıyorsun yani? :F

Off, amma kasmışım. :F
Anlıkları kast etmedim sonuçlarda da çift haneler çok gördük. :A

İyi kasmışın ama ikna oldum şu an o derece. :F Konuyu da Medcezir'e sen getirdin zaten kas bir zahmet. :A

İyi kasmışın ama ikna oldum şu an o derece. :F Konuyu da Medcezir'e sen getirdin zaten kas bir zahmet. :A
Centilmence Kara Ekmek'i de tebrik etseydin, iş Medcezir'e gelmezdi zaten. :A

Gerçekten çok güzel kasmışım ama, okudukça kendimle gurur duyuyorum. :F @Bully

Centilmence Kara Ekmek'i de tebrik etseydin, iş Medcezir'e gelmezdi zaten. :A

Gerçekten çok güzel kasmışım ama, okudukça kendimle gurur duyuyorum. :F @Bully
Seni mi kıracam ya tebrikler Kara Ekmek dizisine. :F Başarıdan başarıya koşuyor cidden. :F