Poyraz Karayel, Ocak'a mı Ertelendi?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,317
Puanı
1,060
thumbnail_1418386776.jpg

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Poyraz Karayel'den yeni bir haber daha var!

Eylül ayında başlayacağı açıklanan dizi, önce Ekim'e, ardından Kasım'a, daha sonra da Aralık'a ertelenmişti. Bugün gelen bir haber, dizinin Ocak ayına ertelendiği yönünde. Son duyumlara göre ekip tam gaz bölüm çekmaye devam ediyor ve dizi başlamadan önce 13 bölümlük stoğun tamamlanması isteniyor.

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı ile ilgili paylaşılan bir diğer dedikodu ise yayın tarihi ile ilgili. Yapımcılığını Limon Film'in üstleneceği yapım, büyük ihtimalle 7 Ocak Çarşamba akşamı yayına girecek. Kanal henüz bir açıklama yapmasa da tarih söylentileri şimdiden kulaktan kulağa dolaşmaya başlamış durumda.

Poyraz Karayel, yakında Kanal D'de!

Son düzenleme:
Gelecek sene kavramı şok etti.:F Sanki bir y8ıl ertelenmiş gibi hissettiriyor başlık.:F

Başlayıp hemen çabucak bitsin işte. Ne didindiniz bee.:F

bu dizi şeref meselesini andırıyor sonlarıda öyle olucak bence 🙂🙂🙂

Burçin Terzioğlu için bakmayı düşünüyordum ama bu gidişle göremeyecem. :F

Şeref Meselesi'nin sonunu nereden gördün mğneccimim.:A
yanı şunu diyorum cnm şeref meseleside böyle ertelendi falan çokca tanıtımları yapıldı ve herkes tarafından abartıldıkça abartıldı ve düşük reytinglerle başlayıp öylede gidiyor

poyraz karayelde bence çok abartılıyor şeref meselesi gibi tutmayacak benim görüşüm 🙂

yanı şunu diyorum cnm şeref meseleside böyle ertelendi falan çokca tanıtımları yapıldı ve herkes tarafından abartıldıkça abartıldı ve düşük reytinglerle başlayıp öylede gidiyor

poyraz karayelde bence çok abartılıyor şeref meselesi gibi tutmayacak benim görüşüm 🙂

İnşallah canım yha.:Z Hiç sevmiyorum o ilkeri.:F

Hayat Yolunda'dan başarılı gidemeyecektir.

13 bölümlük stoğun tamanlanmak istenmesi ilginç, dizinin kanalının 4 bölümde dizi harcayan kanal olduğunu hesaba katarsak.