Poyraz Karayel Dizisinin Kadın Oyuncusu Belli Oldu

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710

Limon Yapım'ın Kanal D için hazırladığı yeni dizisi 'Poyraz Karayel' dizisinin kadın oyuncusu belli oldu.Son olarak Merhamet dizisinde canlandırdığı 'Deniz' karakteri ile dikkat çeken Burçin Terzioğlu dizinin başrol kadın oyuncusu oldu.Burçin Terzioğlu'nun partneri olarak düşünülen isimin ise Timuçin Esen olduğu iddaa edildi.Büyük bir titizlikle cast çalışmalarının devam ettiği dizi Eylül ayında Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak.

Hırsız Polis gibi bir dizi olsada izlesek, Timuçin Esen'e polislik çok yakışıyor.:)

Bu dizinin tutacağını sanmıyorum bence de yanlış seçim yapmış. :(

Hayırlı olsun ama Limon Film'den dolayı umutsuzum..

Dizinin ismi Poyraz Kartalli olsa basrolunde Yildirim Memisoglu abim olsa izlerdim :( İsmi tutmuş geri kalan yok
Bu kadinin oyunculugunu begenmiyorum dizi tutmaz

Çok sevdiğim bir isim :)
Umarım erkek oyuncuda iyi olur :)
Çok güzel rolünü yapıyor benim beğendiğim bir oyuncu :)

Burcin cok iyi oyuncu cokta tatli kiz umarim bu proje uzun omurlu olur ama keske Avsar,TMC ve ya tekrar Ay yapimla calissa

Firtinadan sonra sadece bir dizide bas rol oyuncusu oldu o da yayindan kalkmisti .Merhamette cok sevildi ,Ezeldede oyle dilerim bu dizisi basarili olur.Timucin iyi oyuncu gerci pek begenmiyorum kendisini

Burçin yan rollerin kadını açıkçası, başrolde başarılı olacağını sanmıyorum. Timuçin Esen eğer varsa kadroda tutmaz...

Neden? Hangi bas rol oyuncusundan eksigi var.Firtinada bas roldeydi ve gayet basariliydi
O diziyi izlemedim ama ben başrole yakıştığını sanmıyorum tabi role de bağlı biraz. Sert mizaçlı olduğu için genelde sert rollere daha çok yakışıyor. Burçin'i severim ama yan rolde..

Dizi tutmaz ve Burçin polisiyeye ne kadar yakışır her türlü yanlış seçim.:(