Poyraz Karayel Dizisi Eylül Ayında Başlamayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Yeni Sezon için Kanal D'nin ekrana sürmeyi planladığı dizilerden birisi de Poyraz Karayel.

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı dizinin Eylül ayında başlayacağı duyurulmuştu.

Ancak Kanal D sitesinde dizinin fragmanlar olan kısmında Eylül yazısı yerine Yakında yazısı geldi.

Bu da dizinin Ekim ayı içinde başlayacağına işaret.

Uzun süredir dizi tutturamayan Limon Film'in Poyraz Karayel ile nasıl bir grafik çizeceği ise merak ediliyor.

Poyraz Karayel Yakında Kanal D'de!

SeCeLfK6CuFEHNmbpgjTKmy6.jpg

Belki Ekim'de değil de Kasım veya Aralık'ta başlayacak, nereden biliyorsun? :) Şaka bir yana zaten ben de Eylül'de yayına gireceğini sanmıyordum. BAG, BAHD veya Güllerin Savaşı düşüş yaparsa yeni dizileri koyacak onların yerlerine, o yüzden bekletiyor olmalı. Kanal D işi riske atmak istemiyor anlaşılan...

Keşke dizi Eylül'ün ilk haftası başlayabilseydi. Zaman ilerledikçe dizilerin izleyici kitlesi oturuyor bu yüzden de eylülden sonra başlayan diziler pek tutmuyor. Bana göre dizi istediği ve hak ettiği oranları alamayacak.

Kanal D tutmayan vasat giden dizilerin yerine bunu getirecek bunu bekliyor :D
Umarım tutar dizi İlker için tutar merakla bekliyorum :bhr:

Kanal D'nin diziyi bekletecek olması doğru karar. Bu dizi iş yaparsa Çarşamba pt-2'de iş yapar bence.

Adamların boş günü yok normal bence. Şöyle bir kaç dizi harcasın gelir yeniler.:F

Ama Hicran'a dokunurlarsa Kanal D'yi büyük boykot ederim zaten sinirliyimde.😡