Poyraz Karayel 61. Bölüm Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,213
Puanı
1,060
Ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel bu akşam 61. bölümüyle ekranda olacak. Poyraz, Neşet tarafından kaçırılan Ayşegül'ü kurtarabilecek mi? Begüm tarafından bıçaklanan Songül bu işten de sıyrılabilecek mi? Peki Sema'nın Sefer'le ilgili aldığı haber ne? Hepsinin ve daha fazlasının cevabı 21.00'de Kanal D'de.

Bölüm ile ilgili tüm yorum ve paylaşımlarınızı bu konu başlığı altında yapabilirsiniz. İyi seyirler. :)

poyraz-karayel-61-bolum-fotograflari-4.jpg

Kırk yılda bir canlı izleyeyim dedim diziyi, o günde kimse gelmemiş buraya :D Neredesiniz millet :A

Adam kendi eline sıktı la nasıl bir ruh hastası bu :A

Dün dışardaydım bugün izleyebildim bölümü.

Poyraz Ayşegül'ü kurtardı ama büyük bela aldı başına, Ruslar peşine düşecek sanırım.

Neşet iyice psikopatlaştı bu bölüm. :D Poyraz onu kelepçeleyip gitmişti kurtarır herhalde yine kendini. ss

İhsan da geberdi sonunda içimin yağları eridi, helal Bahri Baba'ya. Şevket de hapsi boyladı iyi oldu.

Bahri baba Ayşegül için feda etti kendini. Ama Sema da kendini feda etti gitti o pis savcıyla yattı. ss Sonra da Sefer'den haber geldi bakalım ne çıkacak bu işin sonundan. Acaba cesedini mi buldular, yaşama ihtimali yoktur herhalde (b)

Begüm-Songül cephesinde de işler karışık. Songül cadısı fırsatını buldu tabii bakalım Begüm terk edecek mi ülkeyi :D

Bekliyoruz bakalım gelecek bölümü merakla. :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs