Bully Süper Emekli Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 87,335 Reaksiyon puanı 65,286 Puanı 1,060 11 Mayıs 2016 #21 İhsan'ı iyi bastılar. İsa'yı çok kötü döveceklerdi neyse ki Albay amca kurtardı.
Aserat Konu Sahibi Süper Emekli Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 87,093 Reaksiyon puanı 68,268 Puanı 1,060 Konum İstanbul 11 Mayıs 2016 #22 İsa'nın cebine uyuşturucuyu koyan çocuğun arkadaşları onu biraz hırpaladılar. Neyse ki Albay'ım silahıyla onları kaçırmayı başardı, tam bir kahraman. İhsan neyse ki konuştu, ama geberse de fena olmazdı açıkçası. Despina'yı boğup gebertmek istiyorum, bu kadar tek boyutlu ve sıkıcı bir karakter daha görmedim. Oha, bölüm ilk defa gece 12'den önce bitecek; ikinci sezonda daha önce hiç böyle olmamıştı. 😱 @Bully Son düzenleme: 11 Mayıs 2016
İsa'nın cebine uyuşturucuyu koyan çocuğun arkadaşları onu biraz hırpaladılar. Neyse ki Albay'ım silahıyla onları kaçırmayı başardı, tam bir kahraman. İhsan neyse ki konuştu, ama geberse de fena olmazdı açıkçası. Despina'yı boğup gebertmek istiyorum, bu kadar tek boyutlu ve sıkıcı bir karakter daha görmedim. Oha, bölüm ilk defa gece 12'den önce bitecek; ikinci sezonda daha önce hiç böyle olmamıştı. 😱 @Bully
Bully Süper Emekli Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 87,335 Reaksiyon puanı 65,286 Puanı 1,060 11 Mayıs 2016 #23 Aserat' Alıntı: İsa'nın cebine uyuşturucuyu koyan çocuğun arkadaşları onu biraz hırpaladılar. Neyse ki Albay'ım silahıyla onları kaçırmayı başardı, tam bir kahraman. İhsan neyse ki konuştu, ama geberse de fena olmazdı açıkçası. Despina'yı boğup gebertmek istiyorum, bu kadar tek boyutlu ve sıkıcı bir karakter daha görmedim. Oha, bölüm ilk defa gece 12'den önce bitecek; ikinci sezonda daha önce hiç böyle olmamıştı. 😱 @Bully Genişletmek için tıkla ... Aynen bana da erken geldi baya. Birkaç güzel komedi sahnesi vardı onun dışında son zamanlardaki vasatlığın devam ettiği bir bölümdü. ss İhsan'ın tuzağından nasıl kurtulacak bakalım bizimkiler
Aserat' Alıntı: İsa'nın cebine uyuşturucuyu koyan çocuğun arkadaşları onu biraz hırpaladılar. Neyse ki Albay'ım silahıyla onları kaçırmayı başardı, tam bir kahraman. İhsan neyse ki konuştu, ama geberse de fena olmazdı açıkçası. Despina'yı boğup gebertmek istiyorum, bu kadar tek boyutlu ve sıkıcı bir karakter daha görmedim. Oha, bölüm ilk defa gece 12'den önce bitecek; ikinci sezonda daha önce hiç böyle olmamıştı. 😱 @Bully Genişletmek için tıkla ... Aynen bana da erken geldi baya. Birkaç güzel komedi sahnesi vardı onun dışında son zamanlardaki vasatlığın devam ettiği bir bölümdü. ss İhsan'ın tuzağından nasıl kurtulacak bakalım bizimkiler
xemrexxx Süper Favori Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 193,464 Reaksiyon puanı 160,164 Puanı 1,060 Konum İstanbul 12 Mayıs 2016 #24 ay ayşegül fena patladı sonda.ss