Poyraz Karayel 56. Bölüm Yorumları

Tzira

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,718
Puanı
280
Bu akşam (4 Mayıs Çarşamba) yayınlanacak olan Poyraz Karayel adlı dizinin 56. bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

Bölümde neler olacağının kısa bir özeti olarak 56. bölüm fragmanı:

Yeni bölümümüz başladı.

@Aserat buralarda mısın

Galatasaray'ımızın maçı var, tekrarını izlerim artık.

Benim yerime de izle ilk maçı aldığımız için kafam rahat

Post kasma makinesi @xemrexxx ortalarda olmadığı için bu konuyu aktif tutmak durumundayım
Galatasaray'ımızı Kupa'ya konsatre etmek için elimizden gelen tüm cabayı gösteriyoruz. Şunun şurasında kupayı almaya 1 maç kaldı. Ligdeki 3 maçla mı uğraşacaklar?

Galatasaray'ımızı Kupa'ya konsatre etmek için elimizden gelen tüm cabayı gösteriyoruz. Şunun şurasında kupayı almaya 1 maç kaldı. Ligdeki 3 maçla mı uğraşacaklar?
Finalde Fener'i yeneyeceğimiz kesin de sanki
Neyse yine de Fener'i şampiyon yapmayacağız tabii ki şampiyon Beşiktaş yazdıracağız

Ayşegül'ün anıları canlandı

Ayşegül'ün Poyraz ile tanışmasını hatırlayıp taksiciye atarlanması güzeldi.

Songül şok.
Despina odasına yerleşti

Bahri'nin kapatması şimdi de Songül'ü odasından etti. .ss

Finalde Fener'i yeneyeceğimiz kesin de sanki
Neyse yine de Fener'i şampiyon yapmayacağız tabii ki şampiyon Beşiktaş yazdıracağız
Maç beraberlikle sonuçlanırsa penaltılarla kupayı alacağınızı düşünüyorum. Avrupa'ya katılım hakkı elde etmek için en kestirme yol. Ayrıca sezonu da kupayla kapatmamış olacaksınız işte. Rakiplerimize 4 yıldız taktırmayalım boşverin ligi?
(Nasıl dua ettiysem Çaykur Rize'nin 2 topu direkten döndü, bu iyiliğimi de unutmayın)

Bahri ve Sadreddin barıştılar.

uyuyaklmışım good morning

@Bully bugün çalışamıcam izin verdim kendime

Son düzenleme:
Ayşegül, Poyraz ile yaşadığı anılar yüzünden iyice kafayı çatlattı.