Poyraz Karayel 53. Bölüm Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,570
Puanı
1,061
Ekranların fenomen dizisi Poyraz Karayel'in bu akşam ekrana gelecek olan 53. bölümüyle ilgili tüm yorum ve paylaşımlarınızı bu konuda yapabilirsiniz. 20.00'de Kanal D'de!

Bir de diziyi izliyorsunuz, yazıklar olsun. İnsan bir konuya gelir, yorum yazar; beni de zor durumda bırakmaz. :bağır: @xemrexxx @Bully

"Başsız bir kalabalıktan hiçbir hayır gelmez" by Bahri

Son düzenleme:
Dün gece netten baktım da çok çok çok sıkıcıydı ve kötüydü maalesef! (b):bilmem::v0::ppp::kizgin::(

Fragmanı çok iyiydi de bölümü beğenmedim. Sado'yu harcadılar, eskisi kadar keyif alamıyorum Poyraz Karayel'den, üzdü. Neyse ölüsü yeter de keşke süreyi falan kısaltıp ilk sezon seviyesine çekseler.

Derbi yüzünden boş kalmış sanırım buralar ama dün akşam Beşiktaşlı dizinin Beşiktaşlı izleyicisi olarak izledim diziyi, sonradan internetten izlesem de olurmuş ama yani. İki tane bomba fragmanın ardından beklenti artınca epey hayalkırıklığına uğradım, hatta bir ara sadece telefonuma bakıyordum.

Bölümde sadece Songül'ün "şendullar" patavatsızlığı komikti, Begüm-Sadreddin sahnesi ihtiraslıydı, Ayşegül'ün vurulması da heyecanlı ancak tahmin edilebilirdi. Bütün bölüm durağan geçip de bütün aksiyonun son 10 dakikada olması bölümün genelini iyi yapmıyor maalesef.

Birkaç bölümdür iyi giderken birden dibe vurdu gibi geldi, umarım 54. bölüm daha iyi olur.