Poyraz Karayel 51. Bölüm Yorumları

@Çiğdem- in babası olsaydım dedim ben nasıl çikinellanın babası olayım teyzem yaşında

güldüğüme bakma çok acı bir tebessüm işaretiydi o
benim gül gibi hogathama nasıl teyze falan dersin? ayıp günah çarpılırsın S harfi gibi dolaşırsın ortamlarda
)

Yine iyi bir bölümdü, 3 bölümdür iyi gidiyor dizi maaşallah.

Songül şimdilik bu işten yırtamamış gibi gözükse de (hayret) bir şekilde yine kurtulacak gibi, polise şikayeti sonucu çocuğunu alabilir ya da sadece. Kadında müthiş zeka var ama inkar etmemek lazım. Songül'ü nedense komik buluyorum ben bir de, Sadreddin ile olan diyalogları hoşuma gidiyor.

Sadreddin de Begüm ile işi ilerletti iyice, o yataktaki silahlı sahne neydi öyle. 😱 Begüm'ün dediği gibi çok eğlenceli bir çift olacaklar kesinlikle.

Neşet'in planı işe yaradı, Sadreddin ile Poyraz karşı karşıya geldi. Sadreddin'in gaza gelip karşı tarafa geçmeyi kabul edeceği belliydi, Neşet'in deyimiyle yemi acıkınca yedi. Babam her ne kadar bunun oyun olduğunu düşünse de ben aksi fikirdeyim, diziye yeni konu gerek çünkü. Sadreddin ile Poyraz karşılaşması çetin geçecek, Poyraz'ın zekasını takdir etsem de antitkahraman karakterlere olan sevgimden dolayı Sado'nun tarafındayım sanırım.

Son olarak da albayımın intiharı üzdü ama onun da diziye ekstra bir katkısı kalmamıştı zaten. Bundan sonra sadece Poyraz'ın hayallerinde yaşayacaktır eminim.

Bölümü gece izledim güzel bir bölüm olmuş.

Neşet, sinsi planlarıyla Poyraz ve Sadreddin'i iyice karşı karşıya getirdi. ss

Taşkafa Ümran'a gerçeği anlattı sonunda. Ümran affedebilir belki ama İsa öğrenirse kötü olur.
Aklıma Handan - Derviş - Ahmed üçlüsü geldi.
@xemrexxx

Bahri baba ve Despoş'un düğünü yakındır.

Sema, Anıl'a veda etmek zorunda kaldı.
Sefer aklıma geldi yine hüzünlendim.
O olmayınca dizide gerçekten bir şeyler eksik geliyor bana.

İpek'e de kalıcı olarak veda ettik sanırım.

Poyraz'ın Meltem'le Zülfikar'ı ayırmak için çevirdiği entrikalar iyiydi.
Sinan'la verdiği konser de güzeldi, Sinan kıza artistlik yapacam diye mahvetti her şeyi. ss

Songül cadısı acınacak duruma düştü diye seviyorduk ne güzel sonda yaptı yine yapacağını. ss Bakalım Hasan Yağmur kimde kalacak.

Albay amcaya çok üzüldüm.