Poyraz Karayel 51. Bölüm Sahneleri

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,673
Reaksiyon puanı
63,039
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Poyraz Karayel'in "hızlandıkça azalmak" temasıyla ekrana gelen 51. bölümü her zamanki gibi bol olaylı ve aksiyonlu geçti. Lafı fazla uzatmadan geçen bölümde neler olup bittiğine bir göz atalım.

Bahri, Sadreddin ve Songül'ü evden kovuyor!
Gerçekleri öğrenen Bahri'nin nasıl karşılık vereceğini tam bir haftadır bekliyorduk. Tabii böyle büyük bir şeyin ortaya çıkmasıyla ortalığın karışacağı apaçık ortadaydı ve Bahri'den Sadreddin ve Songül'e veto geldi. Öte yandan Sadreddin de tüm hıncıyla babasına meydan okudu.


Songül sokakta kalıyor!
Yaptıklarının bedelini ağır bir şekilde ödeyen ve öz babasının bile onu kabul etmediği Songül sokakta kaldı, ancak söz konusu o olunca bir şekilde dört ayak üzerine düşme ihtimali hala varlığını koruyor.


Poyraz ve Begüm'ün kavgası!
Sinan'ın Sadreddin ve Begüm'ün aynı evde olduğunu haber vermesiyle birlikte olaya müdahele eden Poyraz ve Begüm bu vesileyle yeniden karşı karşıya geldi.


Apartman önünde dertleşme seansları
Sevdiği kadın tarafından kandırılan Albay ve babasının öldürüldüğünü öğrenen İsa'nın apartman önünde dertleşmesi de dikkat çekici anlar arasındaydı. Sonradan Taş Kafa, Poyraz ve şaşırma duygusunu kaybeden Ayşegül'ün de gelmesiyle ortalık daha da şenlendi.



Taş Kafa'dan İsa'ya öğüt!
Pilav, kuru fasulye ve cacık üçlümüzün arasında bunlar yaşanırken dertleşme sırası Taş Kafa ve İsa'ya geldi. Taş Kafa'nın, annesine sahip çıkmak isteyen İsa'ya verdiği öğüt hepimizin yüreğine dokundu.


Poyraz, Meltem ve Zülfikar'ı ayırmaya çalışıyor!
Kardeşinin Zülfikar ile ilişki yaşamasını istemeyen Poyraz, bugün yaşananlar yüzünden aşıklarımızın arasının açık olmasını fırsat bilerek söylediği yalanlarla onları ayırmaya çalıştı ve bize de sadece "Allah kimseye böyle abi vermesin" demek düştü.


Taş Kafa her şeyi itiraf ediyor!
Namık'ı gömdüğü yeri ihbar ettiği için sevdiği kadının tutuklanma tehlikesiyle karşı karşıya gelmesinin verdiği vicdan azabına dayanamayan Taş Kafa, Ümran'a her şeyi itiraf etti. Ümran bunun üzerine (doğal olarak) küplere binse de ilerleyen zamanlarda bu dürüstlüğünün hakkını vereceğine inanıyoruz.


Bahri'den Despina'ya evlilik teklifi!
Sadreddin'den yediği "kapatma" damgasından sonra morali bozulan Despina'ya Bahri'den şık bir jest ve evlilik teklifi geldi. Despina'nın büyük ihtimalle teklifi kabul edeceği ortada, öte yandan BahDes sevenlerinin bu sahneye kayıtsız kalmayacağı da kesin olan bir diğer gerçek.


Yeni fenomen çiftimiz ile tanışın: Sadreddin ve Begüm!
Yaşadıklarından sonra adeta dağılmış olan Sadreddin, soluğu en az kendisi kadar yaralı olan Begüm'ün yanında aldı. Gün boyunca bir arada olan çiftimiz şimdiden ekranlara yeni bir soluk getireceğinin sinyallerini verirken durumu özetleyen cümleyse Begüm'den geldi: "Biz çok eğlenceli bir çift olacağız."


Sadreddin, İpek'in ziyaretine geliyor!
Geçtiğimiz bölümde hapse düşen İpek'i ziyaret etmek için gelen Sadreddin, bir zamanlar çok sevmesine rağmen bu sevgisi nedeniyle gözünü kör eden kadına veda etti.


İlker Kaleli'den "Bir Derdim Var" performansı!
Daha önce de defalarca söylediği şarkılarla kulaklarımızın pasını silen İlker Kaleli, bu bölümde Mor ve Ötesi'nin "Bir Derdim Var" adlı parçasını yorumladı. Tabii sevdiği kızı etkilemek isteyen Sinan'ın beceriksizliği nedeniyle yaptıkları hile ortaya çıktı, ancak Poyraz'ın sondaki gitar solosuyla en azından alkışsız dönmediler.

Not: "Herkes neden düşman" kısmında Neşet'in sinsi gülümsemesini fark ettiyseniz siz de bizdensiniz demektir. ;)


Poyraz'dan ödül sitemi!
Baba-oğul yarışması için Sinan'a bateri bile alan, ancak oğlunun müzik konusunda umut vaat etmediğini anlayan Poyraz, bunun için Meltem'den yardım isteyerek yarışmaya katıldı, ancak yukarıdaki sahnede görüldüğü gibi yaşanan aksilik nedeniyle kazanamadılar. Öte yandan Poyraz da kendi çıkarları söz konusu olduğunda oğlunu dahi satabileceğini göstermiş oldu.


Sema, Anıl'a veda ediyor!
Geçtiğimiz bölümlerde evlat edinilen Anıl, Sefer'in ani ölümü ve Sema'nın hastalığı nedeniyle çocuğa bakamayacak olması yüzünden başka bir aileye teslim edilmek zorunda kalınıyor ve duygusal dakikalar yaşanıyor.


Zülfikar'dan Meltem'e büyük sürpriz!
Meltem'in gönlünü almak için Ayşegül'den yardım alan Zülfikar, onun için şık bir akşam yemeği hazırlıyor ve sevdiği kadının kalbini tekrar kazanmakla birlikte küçük bir "alt temas" almayı da başarıyor.


Neşet'in tehlikeli oyunu!
Saplantılı olduğu Ayşegül'ün güvenini kazanmak isteyen Neşet, bunun için tehlikeli bir oyun oynuyor ve tuttuğu adamların hastaneyi ateşe vermesini sağlıyor. Tabii Ayşegül'ün diğer hastaları kurtarma isteğini göz ardı ettiği için de alev alan binada çok heyecanlı dakikalar yaşanıyor.


Albay, Melahat'i affediyor!
Aslı, Poyraz'ın isteğiyle Melahat'i bulup Albay'ın kapısına kadar getiriyor, ancak bu dünyadan göçmeye karar vermeden önce son bir iyilik yapıp ondan şikayetçi olmadığını belirtiyor.


Sadreddin af dilemek için eve geliyor!
Sema, Zülfikar ve Taş Kafa'nın ısrarlarıyla Sadreddin'in özür dilemesini kabul eden Bahri, onun Poyraz'dan da özür dilemesini istemesiyle birlikte ipler kopuyor ve iki oğlunu istemeden de olsa bir savaşın içerisine sokuyor.


Albay intihar ediyor!
Bölümün en beklenmedik anı ise kuşkusuz Albay'ın intihar etmesi oldu. Sevdiği kadını kaybeden, bu yüzden de onu dünyaya bağlayan bir şeyin kalmadığını anlayan emektar karakterimize Allah'tan rahmet diliyor, Poyraz'ın hayallerinde sık sık görmeyi temenni ediyoruz.


FİNAL SAHNESİ - Poyraz ve Sadreddin karşı karşıya!
Sadreddin, evde yaşanan gerilimli anlar nedeniyle daha önce reddettiği teklifi kabul ediyor ve Neşet'in istediği gerçekleşiyor. Bundan sonra farklı cephelerde yer alacak olan Poyraz ve Sadreddin arasında nelerin yaşanacağını merak ediyor ve 52. bölümü dört gözle bekliyoruz.