Poyraz Karayel 51. Bölüm Fragmanı

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,570
Puanı
1,061
Ekranların fenomen dizisi Poyraz Karayel'in 51. bölümünde gerçekleri öğrenen Bahri, Sadreddin ve Songül'e söyledikleri yalanın bedelini ödetmekte kararlı. Öte yandan Sadreddin'in kafası gelen bir teklif ile daha da karışacak ve baba-oğul karşı karşıya mı kalacak?

Hepsi ve daha fazlası Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

https://www.kanald.com.tr/poyraz-ka...l-51-bolum-fragmani#/55d72f5786857615dcd53ebb

Gerçeği Poyraz'ın söylemesi çok gereksizdi ve ona yakıştıramadım, sırf öğretmeninin gözüne girebilmek için ikide bir ispiyonculuk yapan öğrenci gibi davrandı. Öte yandan Sadreddin ve Songül'e de kızamıyorum, çünkü haklı oldukları noktalar var.

Bu arada Sadreddin'in Despina'ya ettiği küfürde sevinçten havalara uçtum, o kadına ne söylense az kalır. :A

Gerçeği Poyraz'ın söylemesi çok gereksizdi ve ona yakıştıramadım, sırf öğretmeninin gözüne girebilmek için ikide bir ispiyonculuk yapan bir insan gibi davrandı. Sadreddin ve Songül'e de kızamıyorum, çünkü haklı oldukları noktalar var.

Bu arada Sadreddin'in Despina'ya ettiği küfürde sevinçten havalara uçtum, o kadına ne söylense az kalır. :A
Hayırdır bugün günlerden Çarşamba da bizim mi haberimiz yok :A

Bahri babanın elinin tersiyle Sadreddin'e geçirmesi iyiydi. :F Sadreddin out Poyraz in oldu böylelikle artık. :A