Poyraz Karayel 50. Bölüm Sahneleri

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,676
Reaksiyon puanı
63,047
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Dün akşam Poyraz Karayel, 50. bölümüyle ve "O gemi bir gün gelecek" umuduyla yeniden ekrandaydı. Olaylı geçen bir yarım dalyanın ardından en öne çıkan sahneleri bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Buradaki gelişmelerin yanı sıra Neşet'in Bahri'ye oynadığı oyun ve Albay'ın Melahat tarafından dolandırılması gibi olaylar da yaşandı, ancak onların videosu ne yazık ki Youtube'a yüklenmiş değil. O yüzden bunlarla idare etmeniz gerekecek.

İşte o anlar:

Adil Topal için yolun sonu geldi!
Yaptığı kötülüklerle birkaç bölümde hem Sefer'in, hem de Ayşegül'ün doğmamış bebeğinin ölmesine neden olan Adil Topal için ceza vakti sonunda geldi. Bahri ve çetesi tarafından diri diri toprağın altına gömülen Adil'in korkusu görülmeye değerdi.


Neşet'in sırası geldi!
Babasının ölümüyle birlikte onun yerine geçeceğinin sinyallerini veren Neşet'in psikopatlığının ileride neler yaşatacağını merak ediyoruz açıkçası.


Sadreddin-Songül = Tencere-kapak
Aslında bu sahne o kadar da önemli sayılmaz, ama Sadreddin'in Songül'e söylediği ve hepimizi güldüren o soruyu atlamak istemiyorum.


Sinan'ın yeni aşkı!
Sinan, Poyraz ile birlikte okulda düzenlenen bir baba-oğul yarışmasına katılmaya karar veriyor ve şarkı söylemek istiyor; ama ilerleyen dakikalarda küçük afacanın Pelin'den sonraki yeni platonik aşkı Buse'yi etkilemek için uğraştığını öğreniyoruz, tabii kahkaha dolu sahneler de ardından geliyor.


Zülfikar, Poyraz'a sevgili olduklarını itiraf edebilecek mi?
Zülfikar ile Meltem'in aşklarını bilmeyen kalmadı, ama Poyraz'ın bu konudaki tavrı şimdiden belli. Yine de Meltem, Zülfikar'a gerçekleri açıklaması için baskı yapmaktan geri durmuyor.


İpek, Sadreddin için kendini feda ediyor!
Songül ile birlikte, Sadreddin'in öldürdüğü Selçuk'u denize atmaya çalışırken tutuklanan İpek, verdiği ifadede katilin Songül olduğunu söylerken bizim tencere-kapak çiftimiz ise bir şekilde kendilerini savunmaya çalışıyorlardı. Ancak İpek sevdiği adam için özgürlüğünü feda ederek tutuklandı.


Poyraz'ın ilginç sürprizi!
Hastaneden çıkıp evine dönmeye hazırlanan Ayşegül kötü bir sürpriz ile karşılaştı, ancak işin aslının farklı olduğu ve her şeyi aslında Poyraz'ın planladığını öğrenmemiz uzun sürmedi. Doğal olarak rahat bir nefes aldık, ama Ayşegül için aynı şeyi pek söyleyemeyiz.


Poyraz ve Ayşegül'den: "Göğe Bakma Durağı"
Ekranların en edebiyat sever aşıkları Poyraz ve Ayşegül restoranda güzel bir akşam geçirirken araya bir de Turgut Uyar'ın "Göğe Bakma Durağı" şiirini patlatıyor, bize de hayranlıkla onları izlemek kalıyor.


Taş Kafa ve Ümran duygularını itiraf ediyor!
Sezonun başından beri merakla beklediğimiz, ancak yaşanan olaylar nedeniyle pek fazla bir arada görme imkanı bulamadığımız Taş Kafa ve Ümran ikilisi sonunda birbirlerine karşı duydukları hisler sonunda ortaya çıkıyor, ancak Ümran'ın kağıt üzerinde evli olması ile işler sarpa sarıyor.


Çiftler arasında işler karışıyor, herkes soluğu hastanede alıyor!
Ayşegül, Poyraz ile birlikte gittiği restoranda bir adamın yanındaki kadına şiddet uygulaması nedeniyle sinirlerine hakim olamıyor ve ortalık karışıyor. Adamların dayaklarına maruz kalan Poyraz soluğu hastanede alırken Meltem yüzünden kafası yarılan Zülfikar ile Ümran'a ettiği ilanı aşkı pek hayırlı bitmeyen Taş Kafa'yla da yolları kesişiyor.


Poyraz ve Ayşegül sonunda mutluluğa kavuşuyor mu?
Adil'in ölmesiyle birlikte herkes rahat bir nefes alırken Poyraz ve Ayşegül yeniden mutluluğa yelken açmaya çalışıyor. Ancak yaşadıkları hareketli hayattan usanan Ayşegül, normal bir hayat sürdürmek istiyor. Ev sahibinin kapıya dayanmasıyla işler daha da farklı bir boyut alıyor.


Zülfikar'ın çikolatalı omlet ile imtihanı!
Zülfikar ve Meltem aşkı yola doludizgin devam ederken eğlenceli sahnelerin ardı arkası kesilmiyor. Meltem, sevdiceğine ilginç bir sürpriz yaparak kahvaltıda çikolatalı omlet hazırlıyor, ancak Zülfikar yemek istemeyince ortaya komik anlar çıkıyor.


Albay dolandırılıyor!
Evlenme teklifi ettiği Melahat'in aslında profesyonel bir dolandırıcı olduğunu acı bir olay ile öğrenen Albay'ın üzüntüsü bizi de derinden sarsıyor. Yukarıda da söylediğim gibi bu sahneyi hiçbir sitede bulamadım, ama yine de eklemekten zarar gelmez.

Sadreddin ve Begüm ilişkisi sonunda başlıyor!
Songül'ü sevmeyi yıllar önce bırakan, tekrar aşkı bulduğu İpek'in kendisine kazık attığını anlayan Sadreddin, kendini alkole veriyor. Ancak yaşanan birtakım olaylar nedeniyle soluğu Begüm ile aynı yatakta alıyor ve ekranların yeni muhteşem ikilisi arasında hiç beklenmedik bir "yakınlaşma" yaşanıyor.


Ümran tutuklanıyor!
Sırf Ümran ile olan aşkını daha rahat yaşayabilmek için Namık'ın cesedinin gömüldüğü yeri ihbar eden Taş Kafa'nın aklına Ümran'ın cinayet zanlısı olarak tutuklanabileceği gelmemişti, ama beklenmeyen oldu ve Ümran kendini polis arabasında buldu.


Bahri tüm gerçekleri öğreniyor!
Bölümün son dakikalarına damga vuran sahnelerden biri de Bahri'nin (bayağı geç de olsa) Hasan Yağmur'un Sadreddin'in öz çocuğu olmadığını öğrenmesi oldu. Şimdiden kopacak kıyameti kestirebiliyoruz, ama bu işten kimin veya kimlerin zararlı çıkabileceği konusunda herhangi bir fikrimiz yok.


"Ayşegül benim olacak!"
Ve tüyler ürpertici o final sahnesi. Neşet'in Ayşegül saplantısının başladığı o an ve ardından onun portresini çizecek kadar saplantılı hale gelen Neşet... Topal Jr.'ın ilerleyen bölümlerde çok büyük sürprizlere gebe olacağı apaçık ortada.

 
Son düzenleme: