Poyraz Karayel 46. Bölüm Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,570
Puanı
1,061
Salih'in ölümüyle birlikte Poyraz'ın intikam ateşi daha da alevlenecek mi? Yıllar sonra gerçekleşen Meltem ve Adil Topal karşılaşmasında neler yaşanacak? Peki Adil'in sıradaki hedefi Sefer ile Sema mı olacak? Ayşegül şok hamlesiyle dengeleri nasıl değiştirecek? Bunların ve diğer tüm soruların cevabı bu akşam 20.00'de Kanal D'de olacak.

46. bölüm ile ilgili tüm yorumlarınızı bu konu başlığı altında yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bekliyoruz bölümü. İnşallah Sefer ya da Sema'ya bir şey olmaz. :(

Sevgili Poyraz Karayel izleyicileri, lütfen bu akşam konuya yorum yazarken #SeferÖlmesin hashtag'ini kullanmayı unutmayın, artık olmasa da TT listesine sokalım bari. Dediğim gibi mutlaka kullanın ve beni de sinir etmeyin lütfen. :A

@xemrexxx @Bully @Tzira @-potterhead- @WesTxCoasT

Bu arada bölüm başlarken ünvanların (yönetmen, senaryo, yapım vb.) İngilizce adları da yazıldı, belki sonunda Poyraz Karayel de dünyaya açılacaktır. Senin bu konuda bir bilgin var mı? :X @xemrexxx

Çok kalmadan Adil'in "Ben kötü değilim, sadece başım ağrıyor" lafı ve yaptığı hareket yeni bir fenomen olabilir. :X #SeferÖlmesin

Sevgili Poyraz Karayel izleyicileri, lütfen bu akşam konuya yorum yazarken #SeferÖlmesin hashtag'ini kullanmayı unutmayın, artık olmasa da TT listesine sokalım bari. Dediğim gibi mutlaka kullanın ve beni de sinir etmeyin lütfen. :A

@xemrexxx @Bully @Tzira @-potterhead- @WesTxCoasT

Bu arada bölüm başlarken ünvanların (yönetmen, senaryo, yapım vb.) İngilizce adları da yazıldı, belki sonunda Poyraz Karayel de dünyaya açılacaktır. Senin bu konuda bir bilgin var mı? :X @xemrexxx

Çok kalmadan Adil'in "Ben kötü değilim, sadece başım ağrıyor" lafı ve yaptığı hareket yeni bir fenomen olabilir. :X #SeferÖlmesin
Artık gerek kalmadı. :T

Adil nasıl da tırstı pis korkak. ss

Koskoca Adil Topal korkağın tekiymiş de haberimiz yokmuş. :A #SeferÖlmesin

Meltem'in kafasının gidişi bile bir garip. :A #SeferÖlmesin

Artık gerek kalmadı. :T

Adil nasıl da tırstı pis korkak. ss
Bir umut devam edelim işte, bir şey olmaz. :(

Albay internetten kendine bir yaren bulmuş, demek ki Poyraz Karayel evreninde güzel şeyler de olabiliyormuş. :X #SeferÖlmesin

Koskoca Adil Topal korkağın tekiymiş de haberimiz yokmuş. :A #SeferÖlmesin

Meltem'in kafasının gidişi bile bir garip. :A #SeferÖlmesin

Bir umut devam edelim işte, bir şey olmaz. :(

Albay internetten kendine bir yaren bulmuş, demek ki Poyraz Karayel evreninde güzel şeyler de olabiliyormuş. :X #SeferÖlmesin
Yürü be albayım. :F Meltem'le Zülfikar halvete girdiler. :Z

Meltem bu bölümde coştu maşallah, Zülfikar ile olan sahneleri de yine çok komik. :X #SeferÖlmesin

Sema'nın çirkef halleri ve "Otur lan aşağı" demesi on numaraydı. :F #SeferÖlmesin

"Bir de haysiyet vereyim istersen, bende fazla fazla var" ve "Pavyonun ortasına gömerim" gibi lafları Sema'dan anca ilk sezonda duyardık, tekrar açıldı maşallah. :X #SeferÖlmesin

Sema nasıl da korkuttu kadını helal olsun. :F Çocuğu aldı ama babasız kalacak Anıl babasını yeni bulmuşken. :T