Poyraz Karayel 45. Bölüm Fragmanı

Şuraya yazıyorum, Sadrettin ÖL-ME-YE-CEK. İpek onu bir şekilde hastaneye yetiştirir ve Sado da bölümün tamamını hastanede geçirdikten sonra kurtulur. Unutmayalım ki bu bir yerli dizi ve ondan önce harcanması gereken nispeten önemsiz karakterler var. Hem daha önce Sema ve Sinan konusunda da aynı şey yaşanmıştı, gerçi Sado bayağı kurşun yedi; ama ben bu konuda hala umutluyum.

Sadreddin ölmüyor gibi şimdilik ama 10 kurşun yedikten sonra yaşayabilmesi cidden ilginç. :D

Pis Salih nasıl da satıyor Poyraz'ı :bağır:

Bahri'nin yardım alacağı kişi kim acaba (b)

sadrettin o kadar kurşun yedikten sonra ölmeyecekse yok artık diyorum adamı delik deşik ettiler

Sadreddin'in ölme ihtimali yüksek bence, Ali İl birkaç gündür New York'tan fotoğraf paylaşıyor ve orada kalıcı gibi. Benim aklıma gelen ihtimaller ise Sadreddin'in yatalak kalması veya komaya girip hiç uyanamaması. O kadar kurşun yedikten sonra hayatta kalması mucize olur, Polat Alemdar mı bu adam? İsmail Karayel'i beklenenden önce harcadılar, Sadreddin'i de harcamaları lazım ki yavaş yavaş Poyraz o koltuğa yaklaşsın.

Ali Erkazan konuk oyuncu olacak sanırım, Sado ölmezse kimse ölmez 10-15 kurşun yedi :D

İkinci fragmanda Poyaz ve Ayşegül'ün öpüşmesi yer alıyor, sevgililer günü olduğu için. Bu da şu demek Sado ölse bunlar aşk meşk ile uğraşmazlardı bence.

Geçen bölüm çok çok iyiydi bakalım üstüne çıkabilecekler mi :D Sadrettin Polattan fazla kurşun yedi @xemrexxx ölmezse yuh derim. :F