Poyraz Karayel 37. Bölüm Yorumları

Adil'in öleceğini düşünmüyorum, çünkü ana çatışma Bahri - Adil üzerine kuruldu.

Lan gel de gelecek bölümü bekle şimdi. Adil Topal ölürse dizi nasıl ilerleyecek ki, neyse senariste güvenimiz tam yine bir sürü ters köşe bizleri bekliyor gibi.

Böyle bir yapım varken ödülü üçüncü sınıf gençlik dizisine veren Altın Kelebek'e ne desem az.

Böyle bir yapım varken ödülü üçüncü sınıf gençlik dizisine veren Altın Kelebek'e ne desem az.
pis seni de şikayet edip yakamozun ve dreamin yanına gönderme vakti geldi çok oldun artık :bağır:

Adil ölmez, sadece gelecek bölümün büyük bir kısmını yoğun bakımda geçirir.
sanmıyorum poyraz karayelde o aşama kısa sürede geçiyor sinan bile 30 dk de halletti işi bu @denizz19 n kırgınları mı :F

pis seni de şikayet edip yakamozun ve dreamin yanına gönderme vakti geldi çok oldun artık :bağır:

sanmıyorum poyraz karayelde o aşama kısa sürede geçiyor sinan bile 30 dk de halletti işi bu @denizz19 n kırgınları mı :F
Bu sahneler için bile ödül verilmeliydi, ama neyse. Şimdi @GunesinOglu'nu başıma sarmak istemiyorum. :A

Dediğin gibi Sinan da vurulduğunda herkes öldü diye düşündü, ama ölmedi. Adil de ölmez, adım gibi eminim.

Adil ölmez, sadece gelecek bölümün büyük bir kısmını yoğun bakımda geçirir.
Hapse girer, sonra da oradan kaçar herhalde çatışmanın devam edebilmesi anca böyle sağlanır. :D Ya da Adil aslında Adil değildir ne bileyim her ihtimali düşünmek gerekiyor söz konusu Poyraz olunca. :F

Bu sahneler için bile ödül verilmeliydi, ama neyse. Şimdi @GunesinOglu'nu başıma sarmak istemiyorum. :A

Dediğin gibi Sinan da vurulduğunda herkes öldü diye düşündü, ama ölmedi. Adil de ölmez, adım gibi eminim.
@sürgünüm gel pisi i,pisi spoiler var:A
CW8MhaZW8AADC4v.jpg

Bölümün başlarını biraz sıkıcı bulmuştum, hatta öyle fragmanlardan sonra böyle bölüm mü geldi diye söyleniyordum ama sonradan güzelleşti tabii. İsmail'in canlı yayın olayı ve son sahne epey iyiydi. Ama ben de İsmail Karayel'in vurulmasından bir numara çıkacağını düşünüyorum, yani en fazla yaralanır herhalde. Öldüreceklerini en azından şu an için sanmıyorum.

Mete'nin öleceğini ise bölümün özeti ve fotoğrafları çıktığında tahmin etmiştim, öyle de oldu. Sanırım karakter fazlalığından dolayı bir tanesini feda etmek durumunda kaldılar. Zaten Mete'nin de artık fazla işlevi kalmamıştı.