Lan gel de gelecek bölümü bekle şimdi. Adil Topal ölürse dizi nasıl ilerleyecek ki, neyse senariste güvenimiz tam yine bir sürü ters köşe bizleri bekliyor gibi.
Adil ölmez, sadece gelecek bölümün büyük bir kısmını yoğun bakımda geçirir.yuh ohannes çüş 😱 buradan nasıl devam edecekler![]()
pis seni de şikayet edip yakamozun ve dreamin yanına gönderme vakti geldi çok oldun artıkBöyle bir yapım varken ödülü üçüncü sınıf gençlik dizisine veren Altın Kelebek'e ne desem az.
sanmıyorum poyraz karayelde o aşama kısa sürede geçiyor sinan bile 30 dk de halletti işi bu @denizz19 n kırgınları mıAdil ölmez, sadece gelecek bölümün büyük bir kısmını yoğun bakımda geçirir.
Bu sahneler için bile ödül verilmeliydi, ama neyse. Şimdi @GunesinOglu'nu başıma sarmak istemiyorum.pis seni de şikayet edip yakamozun ve dreamin yanına gönderme vakti geldi çok oldun artık
sanmıyorum poyraz karayelde o aşama kısa sürede geçiyor sinan bile 30 dk de halletti işi bu @denizz19 n kırgınları mı![]()
Hapse girer, sonra da oradan kaçar herhalde çatışmanın devam edebilmesi anca böyle sağlanır.Adil ölmez, sadece gelecek bölümün büyük bir kısmını yoğun bakımda geçirir.
@sürgünüm gel pisi i,pisi spoiler varBu sahneler için bile ödül verilmeliydi, ama neyse. Şimdi @GunesinOglu'nu başıma sarmak istemiyorum.
Dediğin gibi Sinan da vurulduğunda herkes öldü diye düşündü, ama ölmedi. Adil de ölmez, adım gibi eminim.