Poyraz Karayel 37. Bölüm Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,565
Puanı
1,061
Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Poyraz Karayel'in yeni bölümü bu akşam 20.00'de ekrana gelecek.

37. bölümde; Poyraz ve İsmail Karayel bir kez daha karşı karşıya geliyor. Begüm, Poyraz'a tehlikeli bir oyun oynuyor, peki Ayşegül bunun karşısına ne yapacak? Sadrettin yine bir yanlış anlama sonucunda her şeyi eline yüzüne bulaştırırken kocasından dayak yiyen Ümran ise Songül'ün üstüne attığı iftira yüzünden ona hesap soruyor.

Bahri Umman'ın malikanesinde silahlar konuşacak! Çıkan çatışmada kim yaralanacak? Yoksa işin sonunda ani bir ölüm mü var?

Bölüm ile ilgili tüm yorumlarınızı bu konu başlığı altında yapabilirsiniz. Fragmanları bir kez daha hatırlayalım:

Son düzenleme:
İkinci fragmana bakarak sezonun en bomba, en mükemmel bölümünün olacağını söyleyebilirim merakla bekliyoruz.

Özet 10 dakika önce başladı, haberiniz olsun.

@EFE UYSAL Bir haftadır Diriliş izleyelim diye beynimin etini yedi, bu yüzden bu hafta Poyraz'ı netten izleyeceğim. Çünkü hafta içi kendisine söz vermiştim.

@EFE UYSAL Bir haftadır Diriliş izleyelim diye beynimin etini yedi, bu yüzden bu hafta Poyraz'ı netten izleyeceğim. Çünkü hafta içi kendisine söz vermiştim.
En bomba bölümde bizi terk ediyorsun demek. Gerçi sen de haklısın Efe'nin nasıl bir gıcık olduğunu bilirim Diriliş'le alakası olmayan bana bile baskı yapmıştı geçenlerde izlemem için.

Bu aralar sürekli bana çıkışıyorsun bakıyorum.
Sen de çok malzeme veriyorsun napayım.
Hep sevdiğimden.

Sen de benim malzeme vermemi bekliyormuşsun anlaşılan.

Efe bana da zamanında Diriliş'i izlememi söylemişti, ama artık yapmıyor. Sanırım herkese söylemiş.

Özelden tam 10 sayfa yazmıştır, sürekli yazıyor. Söz vermek durumunda kaldım maalesef. Ama sadece bu haftalık daha da söz falan vermem. Hep Beşiktaş sevdasına benim ki.

Sen de benim malzeme vermemi bekliyormuşsun anlaşılan.

Efe bana da zamanında Diriliş'i izlememi söylemişti, ama artık yapmıyor. Sanırım herkese söylemiş.
Ne bekleyecem be denk geliyor biz de fırsatları değerlendiriyoruz.

Ay ben hem Poyraz hem de Kösem izliyorum Diriliş'le ne işim olur.
Ama gel de anlat işte bunu Efe'ye.

Ne bekleyecem be denk geliyor biz de fırsatları değerlendiriyoruz.

Ay ben hem Poyraz hem de Kösem izliyorum Diriliş'le ne işim olur.
Ama gel de anlat işte bunu Efe'ye.
Ne denk gelmesi, bildiğin benim yollarımı gözlüyormuşsun.

Özelden tam 10 sayfa yazmıştır, sürekli yazıyor. Söz vermek durumunda kaldım maalesef. Ama sadece bu haftalık daha da söz falan vermem. Hep Beşiktaş sevdasına benim ki.
Bu arkadaşlar da Beşiktaş sevdalısı. Efe'yi üzmedin bu haftalık ama onları üzdün.

Ne denk gelmesi, bildiğin benim yollarımı gözlüyormuşsun.
Daha çok konuyu coşturmaya çalışıyorum seni de bu uğurda kullanıyorum aslında.