Poyraz Karayel 35. Bölüm Fragmanı

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,566
Puanı
1,061
Poyraz Karayel kadınlarının aşktan yana sıkıntıları var gibi görünüyor. Çılgın aşık Ayşegül, Poyraz'dan özür dilemeye kalkıyor, ancak soluğu nezarethanede alıyor! Peki Ayşegül, Sema, Songül ve Despina'nın bu hallere gelmesinin nedeni ne?

Öte yandan Zülfikar ve Meltem cephesinde işin rengi değişmeye başlarken Sinan ise Pelin'i kaptırmamakta kararlı görünüyor. Peki Sadrettin'i yanlışlık sonucu vuran ve Bahri'ye hesap vermek zorunda kalan Poyraz'ı bundan sonra neler bekliyor? Yoksa Adil Topal'ın, onun babası olduğu sonunda ortaya çıkacak mı?

Ekranların fenomen dizisi Poyraz Karayel, 35. bölümüyle 9 Aralık Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

1. Fragman

2. Fragman

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş fragman.
Ayşegül her zamanki gibi çok tatlı.

Sinan bu sezon fazla aktif değildi yeniden sahalara dönmesi güzel.
Adamı hasta etmeyin lan yakarım okulu.
Helal olsun kimin oğlu sonuçta.

Sinan'ın başını okşayıp Poyraz'ı teselli etmesi. Ayşegül'ün içip Poyraz'ın evinin önünde ateş yakıp özür dilemeye çalışması... Fragman çok güzel gözüküyor.

İlk sezon tadı aldım ben epey fragmandan.
Yalnız böylesine eğlenceli bir fragmandan sonra bol aksiyonlu, yer yer üzücü bir ikinci fragman da bekliyorum ben bakalım.

Çok güzel olmuş fragman.
Ayşegül her zamanki gibi çok tatlı.

Sinan bu sezon fazla aktif değildi yeniden sahalara dönmesi güzel.
Adamı hasta etmeyin lan yakarım okulu.
Helal olsun kimin oğlu sonuçta.
ahaha süper
ayşegül coşmuş
İlk sezon tadı aldım ben epey fragmandan.
Yalnız böylesine eğlenceli bir fragmandan sonra bol aksiyonlu, yer yer üzücü bir ikinci fragman da bekliyorum ben bakalım.
2. fragman da konuya eklendi.

Lan Sadrettin adamsan çöz de reyizin elini kim kimi dövüyor görelim.

İlk fragmandan sonra böyle bir fragman bekliyordum işte. Sadreddin yine ortada fol yok yumurta yokken yapıyor bir şeyler ama dizinin fragmanlarında genelde buzdağının görünen yüzü gösterildiği için tam olarak ne oldu da bu duruma geldiler bilemiyoruz tabii.