Poyraz Aşkına Sahip Çıkar

Aa bölümü bugün izledim yorum yapmayı unuttum yapayım bir ara. :D

Poyraz ve Ayşegül süperler ya Poyraz çok iyiydi bu sahnede senarist müthiş yazıyor cidden diyalogları. :D

@Çiğdem- de coştu bugün konu açmada. :A Birileri mi açtırıyor yoksa kendisine. :A

Aa bölümü bugün izledim yorum yapmayı unuttum yapayım bir ara. :D

Poyraz ve Ayşegül süperler ya Poyraz çok iyiydi bu sahnede senarist müthiş yazıyor cidden diyalogları. :D

@Çiğdem- de coştu bugün konu açmada. :A Birileri mi açtırıyor yoksa kendisine. :A
tek eksik tarafım konu yönündendi son dönemde o eksikliğimide kapatıyorum forumda görev almaya dikebilirim gözümü belki:A:A

tek eksik tarafım konu yönündendi son dönemde o eksikliğimide kapatıyorum forumda görev almaya dikebilirim gözümü belki:A:A
Hımm hakkında hayırlısı o zaman. :A

Konu düzenine, yazım hatalarına falan dikkat edersen bir şansın olabilir belki. :A

Hımm hakkında hayırlısı o zaman. :A

Konu düzenine, yazım hatalarına falan dikkat edersen bir şansın olabilir belki. :A
son dönemde açtığım konularda bir sorun yok zaten ama kafama göre takılmak şuan daha çok hoşuma gidiyor :A:A:A

Bu dizi cok guzel oyuncularin hepsi mukkemmel.Yazda izlemedigim bolumleri izleyecegim ve yeni sezonda izleyecegim 2 diziden biri olacak(birincisi meryemin dizisi)

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs