Porto - Galatasaray maçı Lig tvden şifresiz olarak yayınlandı.

mhmt53

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8
Puanı
150
Dün oynanan Porto Galatasaray ve Napoli Arsenal maçları Türksat üzerinden Lig tv tarafından şifresiz yayınlandı. Bugün oynanacak maçlarında şifresiz yayınlanması bekleniyor. Lig Tv Türksat frekans :11729 v 15555

S.G.A.T. post: 1400281' Alıntı:
ya mehmet haber etseydin.Mis gibi maç kaçtı ya:(

sabah tv başında değildim internete filanda girmedim daha önce görseydim forumda paylaşırdım İnşallah bugün ki maçlarda şifresiz olur

mhmt53 post: 1400284' Alıntı:
sabah tv başında değildim internete filanda girmedim daha önce görseydim forumda paylaşırdım İnşallah bugün ki maçlarda şifresiz olur
yalnız şu anda kanallar kilitli

S.G.A.T. post: 1400288' Alıntı:
çok iyi yapıyotlar:D

evet 1.5 sene öncede fb ibb maçı şifresiz yayınlanmıştı yoğun yağmur filan vardı digitürkün ara sıra böyle sürprizleri oluyo

mhmt53 post: 1400289' Alıntı:
evet 1.5 sene öncede fb ibb maçı şifresiz yayınlanmıştı yoğun yağmur filan vardı digitürkün ara sıra böyle sürprizleri oluyo
maalesef haberimiz olmuyor:(

Yarından sonra şifresiz yayınlar olursa forumda paylaşırım İnşallah

Çok iyiymiş ama birçok kişinin haberi yoktu. Belki bugünün maçları da şifresiz olur. İyi izlenir. :)

İnşallah bugün de şifresiz verirler de Fenerbahçe maçı öncesinde Galatasaray'ı izleriz. :)

İlginçmiş.

Yıllar önce bir ara Digitürk'ün şifreleri açılmıştı lig maçlarını şifresiz izlemiştik 1-2 maç da olsa. :D

Ne kadar koparırsak kârdır düşüncesi. :D

Arkadaşlar lig tv açıldı şu anda napoli porto maçını izliyorum