Popstar Alaturka'nın Jürisi Ne Kadar Ücret Alacaklar?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Content-300x225-634947977433158832.jpg

Star TV'de başlayacak olan Popstar Alaturka yarışmasının jüri üyelerinin ne kadar ücret alacağı kesinleşti.

Orhan Gencabay ,Bülent Ersoy , Demet Akalın ve Serdar Ortaç'tan pluşan jüri üyelerinin her biri aylık 400 bin TL ücret alacak. Hepsini topladığımızda 1 ayda jürilere toplam 1 milyon 600 bin TL para harcanmış olacak.

Jüri üyeleri bu paranın yanısıra reklamlardan da pay alacaklar.​

Haketmiyorlar o parayı 400 bin ne demek Allah aşkına zaten tutmyacak program. :D

Alaturka mıymış bir de bu program! Hiç başlamasın o zaman. 😛

Tutmucak sey icin bu kdr para değmez.starı o gùn izlemem

Bence de tutmaz. Juriye bak ya :winkk::winkk::winkk:

yuhh diyesim geldi ama tutacağını düşünmüyorum artık bu yarışma itici geliyor

400 bin TL kisi basina mi :winkk:

Yani bu Isvicre'de Üniversite'de okuyorum 3 gün, ayrica 3 gün calisiyorum net elime ayda 2500 Frank geciyor, yani diyelim 5 bin TL.
Adamlar ayda 400 bin TL kazaniyor, ben o 400 bin TL'yi kazanincaya kadar 80 ay yani 6.7 sene calismam gerek.

Ucuk ucuk. Ben bunu okudum ya simdi, izlemeyecektim zaten de artik hepten direk bir saniye bile izlemem.

400 bin TL kisi basina mi :winkk:

Yani bu Isvicre'de Üniversite'de okuyorum 3 gün, ayrica 3 gün calisiyorum net elime ayda 2500 Frank geciyor, yani diyelim 5 bin TL.
Adamlar ayda 400 bin TL kazaniyor, ben o 400 bin TL'yi kazanincaya kadar 80 ay yani 6.7 sene calismam gerek.

Ucuk ucuk. Ben bunu okudum ya simdi, izlemeyecektim zaten de artik hepten direk bir saniye bile izlemem.

Sen gene iyisin Türk
yede 3 gün çalışsan 300 lira zor verirler ayda bu arada haketmiyorlar bu parayı bu jüri.

bence boşu boşuna yorum yapmayın,o para werilmez bence,kendinizi yormayın,verilmesi için kanalın reytinglerinin duzgun olması lazım ki zaten muhtesem yuzyıldan bşka izlenen yapımı yok,acunu saymazsak,

Star TV'yi alan Doğuş Grubu mu yoksa Flash Grubu mu? :F

Ferit Şahenk'in Flash TV ile bir bağlantısı var mı merak ettim...