'Popstar Alaturka' Kanal D'de Başlıyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
xBUGRAx yeni bir haber konusu açtı

'Popstar Alaturka' Kanal D'de Başlıyor!

Adsız.jpg

Bir zamanlar en çok izlenen ses yarışmalarından 'Popstar Alaturka' ekranlara dönüyor!

Osmantan Erkır'ın sunduğu Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan, Ebru Gündeş gibi isimlerin jüri üyeliğini yaptığı programın yeni jüri üyeleri henüz belli olmadı.

Elemeleri başlayan program çok yakında Kanal D'de!

Orijinal formatta oku

Bir şeyi neden sürekli olarak tekrar tekrar denerler ki, anlamıyorum. Bu program eskiden iyiydi. Fox tekrar zamanında yaptı, eskisi kadar tutmadı. Şimdi Kanal D yapıyor. Eskileri yeniden canlandırma taraftarı değilim.

Bir şeyi neden sürekli olarak tekrar tekrar denerler ki, anlamıyorum. Bu program eskiden iyiydi. Fox tekrar zamanında yaptı, eskisi kadar tutmadı. Şimdi Kanal D yapıyor. Eskileri yeniden canlandırma taraftarı değilim.

Geçen gün FOX'taki bölümlerinin reytingine bakmıştım içime doğmuş. :A Cuma olmasına rağmen AB'de iyiymişti. :bhr:

Eskiden iyiydi ama şimdi tutmaz Kanal D yine boşa uğraşıyor :A

Geçen gün FOX'taki bölümlerinin reytingine bakmıştım içime doğmuş. :A Cuma olmasına rağmen AB'de iyiymişti. :bhr:
İyidir ama işte canlandırmanın anlamı yok. Bir de şimdi klasik isimleri toplarlar. :)

Eskiler, eskiden güzeldi. Aynı zamanda ses yarışmalarına eskisi gibi ilgi gelmiyor. :)

İyidir ama işte canlandırmanın anlamı yok. Bir de şimdi klasik isimleri toplarlar. :)

Eskiler, eskiden güzeldi. Aynı zamanda ses yarışmalarına eskisi gibi ilgi gelmiyor. :)

Ben özledim artık canlı yayın işler olsun PT'de eskisi gibi. :D Bülent Ersoy polemiğe girer canlı yayında yarışmacılarla, diğer jürilerle. :Z

Ben özledim artık canlı yayın işler olsun PT'de eskisi gibi. :D Bülent Ersoy polemiğe girer canlı yayında yarışmacılarla, diğer jürilerle. :Z
Bülent Ersoy olur klasik, yanında olur Gülben Ergen, Armağan Çağlayan'ı da ihmal etmeyelim yanlarında. Ebru Gündeş de olur belki. Birkaç kişi daha olur yani illa. Klasik tartışmalar, kavgalar. :)

Jüri kadrosu nasıl olacak acaba, en önemli etken bence o. :D

Tutar mı bilmiyorum, hayırlı olsun. İzlemem ben.

Bülent Ersoy olur klasik, yanında olur Gülben Ergen, Armağan Çağlayan'ı da ihmal etmeyelim yanlarında. Ebru Gündeş de olur belki. Birkaç kişi daha olur yani illa. Klasik tartışmalar, kavgalar. :)
Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy bence garanti olur. Orhan Gencebay veya İbrahim Tatlıses'in de olabileceğini düşünüyorum ben, ikisinden birine bir koltuk verirler. :D Üçüncü isim de Ziynet Sali olabilir.

Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy bence garanti olur. Orhan Gencebay veya İbrahim Tatlıses'in de olabileceğini düşünüyorum ben, ikisinden birine bir koltuk verirler. :D Üçüncü isim de Ziynet Sali olabilir.

İbrahim Tatlıses'in eski enerjisi yok düşürür programı. :A Deniz Seki olabilir. :A

Ay kanal baktı bişey olmuyor, eskileri deniyor. ÇD tutdu, şimdi de yarışma. :A

İbrahim Tatlıses mermiye kafa attığı için en son, enerjisi kalmamıştır programlara çıkmaya. Orhan Gencebay da piyasada yok, en son akil adamlarda takılıyordu. :)

Ziynet Sali olabilir, evet. Bol bol ağlar. :D

Ne gerek var abi Kanal D ye noldu ya çok bozdu

Bir de popstar alaturka nasıl bir isim hem pop hem alaturka