Popüler Olmamın Sebebi Tuba Büyüküstün ile Oynamam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
18.jpg

20 Dakika dizisi ile dikkatleri üzerine çeken İlker Aksum İzzet Çapa'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.Küçükken pilot olmayı hayal ettiğini söyleyen İlker Aksum ama pilot olamadım diye hiç pişman değilim yaptığım işten büyük keyif alıyorum dedi.Bugüne kadar bir çok yapımda rol almasına rağmen hiç bu kadar gündeme gelmediğini söyleyen başarılı oyuncu bu popülerliğinin nedeni olarakta Türkiye'nin en sevilen en popüler 2 bayan oyuncusundan biri ile başrolü kaptım biranda popüler olmamın nedeni bu diye açıklarken komedi mi drama mı sorusuna ise İlker ne versen oynar zaten bir oyuncununda her rolü oynaması gerekir diye cevapladı

Yinemi bu adam .Ne kadar da çok medyayı seviyorr

türkiyenin en guzel kadınıyla başrolü bende kapsaydım bende gundmde olurdum,

adam haklı ne yazıkki memleketimizde iyi oyuncu popüler olamıyor tuba gibi kalite yoksunu 5. sınıf oyuncular sadece güzel diye popüler oluyor ??

Kalite yoksunumu...bayağa ağır bir yorum ....bence yazmadan önce biraz düşünerek yazmak gerek..ayrıca ne olursa olsun yazdığımız her şey bizi yansıtıyor...dalgasınada olsa...ciddide olsa yazılarımız bizim aynamız...kendi kalitemizi gösteriyoruz....

Kalite yoksunumu...bayağa ağır bir yorum ....bence yazmadan önce biraz düşünerek yazmak gerek..ayrıca ne olursa olsun yazdığımız her şey bizi yansıtıyor...dalgasınada olsa...ciddide olsa yazılarımız bizim aynamız...kendi kalitemizi gösteriyoruz....
vıışşşhhh destereye tencere kapağı gönderildi :d

Tuba Büyüküstün ile oynamak İlker Aksum'un popülerliğini arttırdı. Ayrıca Tuba Büyüküstün sayesinde diziye gelen ilgi, kendisini göstermesini sağladı. :)

evet bencede çok kalitesiz biriyim liebe :))

- - - Ekleme - - -

vıışşşhhh destereye tencere kapağı gönderildi :d

gelsin gelsin

bir kapak havalanmış tenceresini arıyor bilmiyorki yavrucak giden geri gelmiyor diye bir şarkı vardı o aklıma geldi :))