Pompy Yapımın Bazı Dizileri Yayından Kaldırıldı

en çok sana üzüldüm ben @pompy sen forumu genelde senaryolar olarak kullanıyordun şimdi haftada 1 bölüm yayınladıktan sınra zamanını nasıl geçiriceksin 🙂🙂

ve konu açanlar listesinede giremicem hepsi maskeli fedai takas polat şaşmaz ın altından çıktı ben gerçekleri yazdım diye hükümeti kötülüyor diye şikayet etmişlerdir oyüzden böyle bir sınır geldi yani bu bana karşı olan bir operasyon @Çiğdem-

neden bu millet birbiriyle uğraşıyor anlamıyorumkı yaaa işlerini güçlerini brakımışlar
yok şuu ne mesaj ayzıyor yok ne konu açıyor onu takip edip çocuk gibi şikayet etmeye çalısıyorlar bir üyenin mesajlarını sevmiyorsan okuma olsun bitsin bak kendi işine
ben sevmediğim üye olunca konuya yazdığı mesajları okumuyorum bile sadece kendi işime bakıyorum niye bunu başaramıyor bu insanlar birbirleriyle uğraşıp duruyorlar ben kesinlikle seni haklı görüyorum ama ne söylesek boşş cnm duyan anlayan yok nasılsa 🙂
artık sen bir ayarlama yapıcaksın başka çare yok 😉

Az ve öz projelerine daha çok vakit ayıracaksın ve daha iyi işler ortaya çıkacak iyi oldu bence pompy.

8 Temmuz Pompy'den Kurtuluş Günü ilan ediyorum. Seneye bugünü unutmazsam forumda şenlik var

Kara Para Aşk Selena için çok üzüldüm.