Poldark 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Poldark 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

488767-1024x410-1024x410.jpg

Britanya’da yayın yapan BBC’nin ilgi gören dizilerinden Poldark'ın 3. sezon yayın tarihi belli oldu.

Bir aile draması olması yanında aynı zamanda zengin ve fakir arasında süregelen çatışmayı ele alan dizi; üçüncü sezonu ile 11 Haziran'da devam edecek.

Başrolünde Hobbit serisinin yakışıklı cücesi “Kili”yi canlandıran Aidan Turner’ın yanı sıra, Eleanor Tomlinson ve Heida Reedyer'ın yer aldığı yapım, ikinci sezonda olduğu gibi üçüncü sezon da 10 bölümden oluşacak.

Orijinal formatta oku

Hayret, bunu izlemeye devam edecek misin? :)

@legolas9900 erasmus bitince dönsen keşke. :(
kaçırmamın imkansız olduğu diziler vardır mesela lucifer mesela poldark , mesela outlander mesela vikings mesela GOT :) bunlar başlasın diye zaten duvarlara her gün çizik atıyorum :)
birde kaçırabileceğim ama sonra yetişeceğim diziler var ray donovan, gotham , bates motel benzeri :) birde yarıda kalıpta bir türlü başlamak içimden gelmeyen diziler var senin jelatinli chuck ın dizisi gibi :)

kaçırmamın imkansız olduğu diziler vardır mesela lucifer mesela poldark , mesela outlander mesela vikings mesela GOT :) bunlar başlasın diye zaten duvarlara her gün çizik atıyorum :)
birde kaçırabileceğim ama sonra yetişeceğim diziler var ray donovan, gotham , bates motel benzeri :) birde yarıda kalıpta bir türlü başlamak içimden gelmeyen diziler var senin jelatinli chuck ın dizisi gibi :)
Tamamladığım dizi var yani diyorsun? :)

işte başlaması için duvara çizik attığım diziler varya yukarda ismini saydıklarım onlar bitti :)
Bir de kaçırabileceğim ya da sonradan yetişebileceğim diziler var demiştin, keşke onlara hiç başlamasaydım yakın arkadaşlarımı da hiç başlatmasydım, başlamaları için ısrarcı olmasaydım diyor musun. Yoksa yine böyle mi yaparım diyorsun? :)

Bir de kaçırabileceğim ya da sonradan yetişebileceğim diziler var demiştin, keşke onlara hiç başlamasaydım yakın arkadaşlarımı da hiç başlatmasydım, başlamaları için ısrarcı olmasaydım diyor musun. Yoksa yine böyle mi yaparım diyorsun? :)
asla pişman değilim bir daha olsa bir daha ısrar ederdim :) ben olmasam bir alisonun güzelliğine şahit olamayacaktın, heleni izleyemeyecektin :) ben olmasam bir tawney in sempatikliğine amanthanın cilveli sigara tüttürüşüne şahit olamayacaktın :)

asla pişman değilim bir daha olsa bir daha ısrar ederdim :) ben olmasam bir alisonun güzelliğine şahit olamayacaktın, heleni izleyemeyecektin :) ben olmasam bir tawney in sempatikliğine amanthanın cilveli sigara tüttürüşüne şahit olamayacaktın :)
DBGnKnMXgAAvOxh.jpg

bu forumumuza reklam alan kim acaba @OzaN@Bully mi @mrt-06 mi bilemiyorum ama son zamanlarda güzel reklamlar izliyoruz:)

11804274792732490965
Google reklamları onlar. Müşterilere aradıkları ürünleri sunuyorlar. Mesela ben araba araştırdığım için forumda ya da farklı sitelerde araç reklamı gözüküyor bana. Sen iç çamaşırı arıyorsan demek ki. :A