Poldark 2. Sezon Onayını Aldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1428506543.jpg

BBC One kanalında yayınlanan Poldark için kanaldan yeni sezon onayı geldi.

Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan ve ilk beş bölümüyle çok iyi bir grafik çizerek reyting anlamında çok başarılı olan dizi beklendiği gibi erken bir şekilde yeni sezon onayını aldı.

Başrolünde Aidan Turner'in yer aldığı dizinin ikinci sezonu 2016'da yayınlanacak ve 8 bölümden oluşacak. Poldark'ın ilk sezonu 26 Nisan'da yayınlanacak olan bölümle son bulacak.

Winston Graham’ın Poldark romanlarından uyarlanan dizi; bir aile draması olması yanında aynı zamanda zengin ve fakir arasında süregelen yüzyıllık çatışmayı da ele alıyor.

@destere @legolas9900

• Beğendim
Reactions: destere
@destere için işler yolunda gidiyor şaşırtıcı derecede her dizisinden yeni sezon onayı haberi geliyor. Gerçi her diziyi izlediğiyle ilgili bir durum da olabilir. İptal sezonundaki haberlerde anlaşılacak asıl durum. :):)

Dizinin IMDb puanını takip ediyorum 8.5-8.6 arası gidiyordu şimdi 8.7'ye kadar çıktı. Seveceğimi tahmin etmesem de ilk bölüme bir bakacağım bir ara. :)

@destere için işler yolunda gidiyor şaşırtıcı derecede her dizisinden yeni sezon onayı haberi geliyor. Gerçi her diziyi izlediğiyle ilgili bir durum da olabilir. İptal sezonundaki haberlerde anlaşılacak asıl durum. :):)

Dizinin IMDb puanını takip ediyorum 8.5-8.6 arası gidiyordu şimdi 8.7'ye kadar çıktı. Seveceğimi tahmin etmesem de ilk bölüme bir bakacağım bir ara. :)
Forever'ı iptal olabilir ama, şimdilik mutlu olsun bari. :D

1 Ocak Mart 31 tarihleri arası en çok reyting alan dizi. Bloodline dizisinden sonra bende başlarım herhalde. :)

@destere Böyle güzel dizileri hep kendin izliyorsun, bize niye önermiyorsun? :)

Basta 1 sezonluk dizi diye basladim ama Demelza'yi görmek icin 2. Sezonda izlenir :Z @destere
demelza için rahatlıkla 10 sezon izlerim ben daha fanatiğim bu konuda :)

son dönem yayınlanan iki kaliteli diziden biri puanları sonuna kadar hakediyor ingiliz dizilerinin havası suyu afrklı bunların dizilerini ayrıca seviyorum :) poldark ve bloodline tarzı dizilerin çoğalması tek dileğimiz :)

1 Ocak Mart 31 tarihleri arası en çok reyting alan dizi. Bloodline dizisinden sonra bende başlarım herhalde. :)

@destere Böyle güzel dizileri hep kendin izliyorsun, bize niye önermiyorsun? :)

mutlaka diziye seni etiketlemişimdirde görmezden gelmişsindir :) neyse yani geç kalmış sayılmazsın :)

@Forumdash diziye senide bekleriz :)

son dönem yayınlanan iki kaliteli diziden biri puanları sonuna kadar hakediyor ingiliz dizilerinin havası suyu afrklı bunların dizilerini ayrıca seviyorum :) poldark ve bloodline tarzı dizilerin çoğalması tek dileğimiz :)

mutlaka diziye seni etiketlemişimdirde görmezden gelmişsindir :) neyse yani geç kalmış sayılmazsın :)

Etiketlemişsende gözmemezlik demeyelim de ön yargıyla yaklaşmışımdır. :)

• Beğendim
Reactions: destere

Bu dizi de tarihi dizi oldugu için [HASHTAG]#outlander[/HASHTAG] 'dan sonra izlerim:X listemde. @OzaN benden önce izlemeeeeee haber et (yazdık işte öylesine)

Bu dizi de tarihi dizi oldugu için [HASHTAG]#outlander[/HASHTAG] 'dan sonra izlerim:X listemde. @OzaN benden önce izlemeeeeee haber et (yazdık işte öylesine)
Etiketlemişsende gözmemezlik demeyelim de ön yargıyla yaklaşmışımdır. :)
outlander la bu dizi hava olarak birbirlerine yakınlar aynı havayı tenefüs ediyor insan:) havayı kokla ciğerine nefis claire ve demelza havası giriyor :) yalnız outlander daki claire çok cesur sahnelere imza atıyor demelza claire in utangaç versiyornu ama kadın sempatik ve mükemmel duruyor :)

outlander la bu dizi hava olarak birbirlerine yakınlar aynı havayı tenefüs ediyor insan:) havayı kokla ciğerine nefis claire ve demelza havası giriyor :) yalnız outlander daki claire çok cesur sahnelere imza atıyor demelza claire in utangaç versiyornu ama kadın sempatik ve mükemmel duruyor :)
Artık bu yaşlı, yorgun bedenim 2.Claire 'i kaldıramazdı :F