Polat Neden Maskeyi Açmadı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Perşembe akşamı yayınlanan 177.bölümde maskelinin polat alemdar olduğunu sesiyle anladık.Ancak neden yüzünü açmadığını herkes merak ediyor.Kimileri yüzü yandı ondan açmıyor desede polat takip ediliyorum şimdi değil dedi leyla ya.
Hatta necati şaşmaz ın vadiden ayrıldığını yüzünü değiştirdiğini yerine başkasının geleceğini söyleyenler bile var.
Sizce polat neden yüzünü açmadı?

O anlarda Necati Şaşmaz yoktu, maskenin arkasında başkası vardı. Zaten ses, kendi sesi değil. Umut Tabak'ın sesi ile Polat Alemdar olduğu doğrulandı ama maske Necati Şaşmaz'ın olmamasından dolayı açılmadı. Şimdi Necati Şaşmaz tekrar sete giriş yaptı, o yönden ilerleyen haftalarda maske açılacaktır.

harfiyen katılıyorum bence de :D

yüz görümlügü istemiş olmasın :)))))

Son düzenleme:
tmm espriyi anladım :D polat reyiz özledim be adamı 1 aydır görmüyoz :D

Olayda büyük bir ihtimale yanmis deniliyor.. Sesindeki gariblik de ondan.. Okudugum bir cok yorum bu sekildeydi..

yorumların bazıları baya komik bazıları necati şaşmaz ın yüzü yandı diziden çıktı falan yazmış :D :d yav adamın set fotoğrafı geldi ne çıkması :d
bence yüzü falanda yanmadı dediği gibi takip ediliyo ve açık vermemek için yapıyo keşke masonlar çıksa süper fırsat :D

eğer yüzü yanmis plastik markajı yaparlarsa anlaşılabilir. bu maske yüzümu göstermek ıstemedim bu yüzden ama diğer türlü pek aciklmasi olmaz gibi

aga polat bu bölüm geliyo senin dediğin gibi olması imkansız

gelir gelmesine ama yüzünde yanık izi olur . gecmise gidilir çok daha yanıklar vardır zamanla ıylesmıstır ama hala izi vardır yanıklarım böyle daha ınandırıcı olur. yara Bere almadan kurutmak o.saldırıda zor. heme kurtları eleştirenle güzel cevap.olur

pana işini bilir güveniyorum ama yara falan olduğunu sanmam polat dönünce bol bol flashback izlicez orası kesin

hele bi dur daha olayı görmedik bile ne skandalı