Polat Kurtlar Vadisi Pusu Da İlk Kez Eline Silah Alıyor !

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,760
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusu da Polat Alemdar çok kez çatışmaya girdi. Peki Pusu konseptinde eline ilk silah aldığı sahne hangisiydi ? İşte bu sorunun cevabını aşağıda ki sahneden izleyebilirsiniz.

İşte o efsane sahne !

yok böyle bişey ya müziklere bak ustam benim süper :D

abi sende böyle dersen üzülürüm gerçekten bu senaryoyu kim yazdı peki gece gündüz çalışan usta değil mi
herşeyi ustanın üzerine yıkanlar utansın bence
haticeye deil netice bak ben vadi izleyicisiyim orada ki sıkıntılar onların sorunu ben ekranda bize verdiklerini değerlendiririm onlar da ona göre gardını alsaydı hemen acil hamleler yapıp bu işten anlayan insanları yanına alsaydı

haticeye deil netice bak ben vadi izleyicisiyim orada ki sıkıntılar onların sorunu ben ekranda bize verdiklerini değerlendiririm onlar da ona göre gardını alsaydı hemen acil hamleler yapıp bu işten anlayan insanları yanına alsaydı
abi tabi ki haklısın oralar bizi bağlamaz dünyanın parasını götürüyolar ayarlamak zorundalar ama ustadan ziyade raci bahadır cüneyte kızıyorum ben bari sezon sonu gitseydiniz adamı yüz üstü bıraktılar

abi tabi ki haklısın oralar bizi bağlamaz dünyanın parasını götürüyolar ayarlamak zorundalar ama ustadan ziyade raci bahadır cüneyte kızıyorum ben bari sezon sonu gitseydiniz adamı yüz üstü bıraktılar
zaten onların hiç kaçar yanı yok ne oldu da birden bire bu dağılma söz konusu oldu hiç anlamış deilim

çbi bilsek bi bilsek abi
ünkü sezon başında beraberlerdi ne oldu da bu ayrılık birdenbire gün yüzüne çıktı