Polat Alemdar Zorda !

Sizce Kurtlar Vadisi Pusu 173. Bölüm Neler Olacak ?

• Polat Alemdar Ölür

Oy: 0 0.0%
  • Ömer Baba Ölür

• İhtiyarlar Başkanı Polatı Suriyeye bilerekten gönderdi bir şans daha vermek için

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

Lawrence

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
148
KURTLAR VADİSİ PUSU KENDİ GÜNÜNDE KENDİ SAATİNDE ATV'DE

148422_438507132864374_946392894_n.jpg

POLAT ALEMDAR ZORDA

Evet arkadaşlar geçen haftaki bölümde Başkana gelen Polatı kaybettik mesajını getirmişlerdi ekrana.

Ömer Baba kalp krizi geçirmişti ve Polatın yakalandığını görmüşdük.

Abdulhey ve cahit meteyi öldürmeye kalkışmışlardı.

Leyla ise Başkanla görüşmek için meteye daha çok yaklaşmıştı.

Bu bölümde ise

Polat Alemdar Ölecek mi ?

Ömer Baba Ölecek mi ?

Leylanın deli hastanesine atılmasının arkasında kimler var ?

En önemlisi Mematinin katili kim ?

Sizce Kurtlar Vadisi Pusu 173. Bölüm Neler Olacak ?

1 Polat Alemdar Ölür
2 Ömer Baba Ölür
3 Mematinin katili ortaya çıkacak
4 İhtiyarlar Başkanı Polatı Suriyeye bilerekten gönderdi bir şans daha vermek için

483510_446318808749873_95810550_n.jpg

Hepsi ve daha fazlası her Perşembe akşamı Kurtlar Vadisi Pusu'da
Saat:20:00'da ATV'de

Son düzenleme:
tahmin yapmak çok güç polat ölmez orası kesin gerisini bilemem

bece polat ak saçlıyla anlaştı kendisini surıyeye göndererek hem diğer üyelerin polat karşı almış oldukları ölüm kararının önüne geçmek hemde bu olayların arkasındaki güçlerı bulmak için .polata surıyede öldü süsü vererek .istanbuldakı haını bulmaya calısacak .flashbacklerle eskıye dönüşler olacaktır polatla ak saçlının konuşmalarına dair.

of senaryoya bak müthiş inşallah öyle olur aga harika olur çok mantıklı geldi

Bence her şey Aksaçlı yla Polat'ın planı.Polat kendisini bilerek yakalattı. Zaten yakalayan adamda bir numara değil kendi söyledi.Bir numaraya ulaşmak için yaptığı plan. Aksaçlı da heyetteki haini ögrenmek için işbirliği yaptı.Faruk haindir.Semih i piyasaya
sürmesi Kara yla Mete yle temasa geçirmesi haftaya büyük olayların olcagını gösterir.Son sahnede Rauf un Polatı kaybettik demeside izini kaybettiik manasındadır. .​

Bence Polat doğada bulun 3 element taktiğiyle halleder işi.
Merrak etmeyin.Yada sihirli cadı annesi yardıma koşar.Zaten ölümsüz. :d

adam4 bu kadarda sallama olum diziye düşman olsan bile adam gibi düşman ol bu tür laflar çoluk çocuğun lafları olsa olsa olur :) hem yabancı filmlerde olamayacak imkansız sahneler olunca eyvallah dersiniz türk dizilerinde olunca bu nedir dersiniz sizleride anlamak mümkün değil

adam4 bu kadarda sallama olum diziye düşman olsan bile adam gibi düşman ol bu tür laflar çoluk çocuğun lafları olsa olsa olur :) hem yabancı filmlerde olamayacak imkansız sahneler olunca eyvallah dersiniz türk dizilerinde olunca bu nedir dersiniz sizleride anlamak mümkün değil

Behzat'ın reytingini 10'a bölünce 0,24 reyting oluyo.
Vadiyi 10'a bölünce çıkan sonuç bu.Napabilirim.Zaten 7 puan ceza yedim felegim şaştı.

behzat çöpü kadar ölümsüz olamaz rahat ol :d

Kışkırtma beni lütfen takas bey :d

adam4 karıştırdığın incebi nokta var senin kurtlar vadisi başka birşey kurtlar vadisi pusu başka bir şey anlatıyordu 2 sini iyi öğren ondan sonra gel konus bence polatın çakır ile oynadığı zamanları izlemedin galiba ozamanlar çok farklıydı şuan devletin yaptığı işlere göre gidiyor sen git netten kv yi 1 den 97 ye kadar izle anlarsın ne demek istediğimi

adam4 karıştırdığın incebi nokta var senin kurtlar vadisi başka birşey kurtlar vadisi pusu başka bir şey anlatıyordu 2 sini iyi öğren ondan sonra gel konus bence polatın çakır ile oynadığı zamanları izlemedin galiba ozamanlar çok farklıydı şuan devletin yaptığı işlere göre gidiyor sen git netten kv yi 1 den 97 ye kadar izle anlarsın ne demek istediğimi

97 Bölümü izlemek için vaktim var ama dandik dizilerle uğraşamam.En fazla 3dk dayanabilirim diye düşünüyorum.
Demin baktım başladı kapattım.O kadar dandik yani düşün artık. :d

her bölümü izliyo laf olsun diye işte behzat çöpünü yerleyeksan eder emin ol :D

- - - Ekleme - - -

dandik dizilerle uğraşamam diyo en dandik dizi behzat çöpünü izliyo :d

her bölümü izliyo laf olsun diye işte behzat çöpünü yerleyeksan eder emin ol :D

- - - Ekleme - - -

dandik dizilerle uğraşamam diyo en dandik dizi behzat çöpünü izliyo :d

Ben izledimde dandik oldugunu gördüm.Sen behzatı bira içerken görmüşün dandik diyon. :A
Ya sen ömründe hiç bira içen polis görmedinmi.Bak sana yemin ederimki bigül kızılaydım trafik polisi ünüformalı adam 2 kişi araba bira içiyor.Trafiik polisi görev başında bunu yapıyosa bırak behzat evinde rahat rahat birasını rakısını odasında votkasını içisn.
Eski vadiye tamam bişey demem iyidi o zamana göre.En azından Polat viski falan içiyoduç
Şimdi pananın şirketyinde çay içiyolar.Eğer bu gerçekçilikse sen ömründe dizi izlememişin daha.

polat eskiden sigara içerdi içki içerdi mesela şimdi neden içmiyor o bilerekten arkadaşım topluma polat alemdara özenen insanlar var onun için böyle şeyler yapmıyorlar artık dikkat edersen bi ara kan görüntülerini bile sansürlüyorlardı bunlar hep o yüznden ama kv de öyle değildi mafyalık vardı herşey serbestti bu yüzden

bece polat ak saçlıyla anlaştı kendisini surıyeye göndererek hem diğer üyelerin polat karşı almış oldukları ölüm kararının önüne geçmek hemde bu olayların arkasındaki güçlerı bulmak için .polata surıyede öldü süsü vererek .istanbuldakı haını bulmaya calısacak .flashbacklerle eskıye dönüşler olacaktır polatla ak saçlının konuşmalarına dair.

bence de sonunda öyle bi olay olacak Ak Saçlı onu ölüme yollamadı ve geri geleceğini biliyor

Bence de kardeş aynen böyle olabilir

4 İhtiyarlar Başkanı Polatı Suriyeye bilerekten gönderdi bir şans daha vermek için

En Mantıklısı Bu
Savcı Zaten Elbet Kurtulur
Baba da Ölmez
Mematinin Katilinin Bulunması Demek Final Demek :D
Takas : Ben Vadiyi Değil Seni Sevmiyorum Okey Yorum Atma Boşa Vadi Düşmanı Diye .