Polat Alemdar'ı öldürmeye kimsenin ne yüreği ne bileği yeter aga dur heleDaha ilk bölümden Polat Alemdar'ı ölüme gönderdiler.
Orası öyle tabi. Poat Alemdar'ı kimse öldürememiş, Kim mi öldürsün?Polat Alemdar'ı öldürmeye kimsenin ne yüreği ne bileği yeter aga dur hele
bunu kim hazırladysa süper yapmış bu kadar uyumlu resimleri bulmak çok uğraştırırOrası öyle tabi. Poat Alemdar'ı kimse öldürememiş, Kim mi öldürsün?
İnsanın kafasında tasarım varsa ve ne yapacağını biliyorsa, bunları yapmak kolaylaşır. Bu tarz resimleri ve bu uyumu, başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş.bunu kim hazırladysa süper yapmış bu kadar uyumlu resimleri bulmak çok uğraştırır
Kim türkçe'yi nerden biliyor ?bunu kim hazırladysa süper yapmış bu kadar uyumlu resimleri bulmak çok uğraştırır
Kurtlar Vadisi bu kadar güzelse bende izliyim 1.bölümden başlayarak bu Polat Alemdar'ı daha çok sevdim ben.Polat Alemdar'ı öldürmeye kimsenin ne yüreği ne bileği yeter aga dur hele
espriye bak yaKim türkçe'yi nerden biliyor ?
Biliyorum çok kötü oldu.
Kurtlar Vadisi bu kadar güzelse bende izliyim 1.bölümden başlayarak bu Polat Alemdar'ı daha çok sevdim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?