Polat Alemdar ve Asayiş Fedaileri

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,784
Puanı
711
Merhabalar ben Rüzgargülü,

Polat Alemdar ve Asayiş Fedaileri adında bir senaryom olacak ve kısmet olursa ilerleyen günlerde sizinle paylaşacağım. Senaryonun türü tam olarak belli değil.Karakterler asayiş fedaileri olarak arka sokaklar ekibi olacak.

İlerleyen günlerde başka senaryolarımda olabilir.Şunu da ekleyeyim; Okuyucuya yönelik senaryo yapmayı planlıyorum ve ilerde gece 12 sonrası senaryolar olabilir. Beklemede kalın yada reytinge dalın... :)

yok artık sen ve senaryo 😱 çok şaşırdım hadi bakalım bekliyoruz başarılar takipçisi olacağız :D

Başarılar dilerim takipteyim acep nasıl birşeyler ortaya dökücen bu gece 12 suları senaryolarınıda bekliyorum :)

o başka bu başka madem senarist olmaya karar verdin biz her hafta en az 1 bölüm bekleriz bilmem anlatabildim mi :D
Daha başlangıç tarihim bile belli değil :) Ama bir düzen tuttuktan sonra gerisi mutlaka gelir ya :D

Vay benim Kurtlar Vadisi Kripteks'e rakip çıktı :D
Yok o tarz olmayacak benimki. Vurdulu kırdılı değil foruma yönelik benimki. Anlarsınız :D

Aynen işini saman altından su sızdırırmış gibi yap kimse çakmasın :D
@darksaal bile uyuyor sıkıntı yok sonuçta onlarda insan, yayınlarım 1-2 :D

Daha başlangıç tarihim bile belli değil :) Ama bir düzen tuttuktan sonra gerisi mutlaka gelir ya :D

Yok o tarz olmayacak benimki. Vurdulu kırdılı değil foruma yönelik benimki. Anlarsınız :D

@darksaal bile uyuyor sıkıntı yok sonuçta onlarda insan, yayınlarım 1-2 :D
aga konsept danışmanı ben olayım istiyosan :kiki: @XanTier :D

Şimdi benim senaryoyu gerçek dizi falan yaparlar.(Mavra bol) Yani dizi tutar anlayacağın ve bundan seninde pay çıkarman benim işime gelmez. Bu yüzden hepsini kendim üstleneceğim :D
ben jenerikte ismimin yazılmasını istemem gizli kahraman olmakta yeter bana sen hiç merak etme :kiki: sadece konsept danışmanı olacam soner yalçın vardı ya onun gibi :D